کاشت خیار درختی صادراتی در گلخانه

کاشت خیار درختی صادراتی در گلخانه

کاشت خیار درختی صادراتی در گلخانه

کاشت خیار درختی در گلخانه با بهترین کیفیت به دیگر کشور ها که متقاضی پروپاقرص این محصول هستند، صادر می شود همچنین می توان این محصول را از طریق نمایندگی های فروش و بازار ها به صورت عمده و جزئی خریداری نمود.

درآمد به دست آمده از برداشت و فروش خیار درختی

درآمد به دست آمده از برداشت و فروش خیار درختی به میزان کاشت خیار در فصل مورد نظر بستگی دارد.
خیار دارای میوه های بلند و سبز باریکی تولید میکند و برای جوانه زدن و تولید میوه به خاک گرم نیا دارد .
انواع زیادی از خیار ها وجود دارند مثلا یک نوع برای تازه خوری و یک نوع برای ترشی انداختن استفاده می شود.
مقدار میوه هایی که هر گیاه تولید می کنند به نوع گیاه، شرایط رشد و نوع نگه داری بستگی دارد.
کشت مناسب خیار به افزایش بازدهی کمک می کند، با چیدن روزانه خیار ها به رشد مجدد خیار می توان کمک کرد.

شرایط لازم برای کاشت و رشد خیارهای گلخانه ای

برای کاشت و رشد خیار های گلخانه ای شرایطی لازم است که در مطالب زیر مختصری از آن توضیح داده شده است.
قبل از هر اقدامی در مورد کشت خیار باید شرایط اقلیمی و آب و هوایی و مهم ترین مورد قیمت این محصول در بازار کسب و کار را مورد بررسی قرار داد و بعد زمان کشت را انتخاب نمود.
زیرا زمان کشت در بهره برداری محصول تاثیر مستقیم دارد و باعث بالات رفتن روحیه کار و تلاش می گردد.
مثلا در مناطق جنوبی کشور زمان کشت از اوایل مهر ماه شروع می شود و در خرداد سال بعد برداشت محصول پایان می یابد و در مناطق شمال و مرکزی کشور که در آذر ماه و دی ماه دارای هوای ابری و سرد می باشد، زمان کشت را به نحوی انتخاب می کنند که این زمان یا آخر فصل برداشت و یا آغاز کشت باشد.
به طور کلی زمان هایی که شرایط جوی نا مناسب دارد باید از دوره کشت حذف گردد و اگر چنین کاری صورت نگیرد و زمان های نا مساعد در میان برداشت قرار گیرد با مشکلات زیادی مواجه می شود.
خاک مناسب برای کشت خیار دارای ویژگی هایی است که با استفاده از آن ها می توان خاک مورد نظر را تولید کرده و به راحتی به روش و پرورش خیار پرداخت و به صورت خلاصه خاکی که برای کاشت خیار استفاده می شود دارای بافت سبک، نفوذ پذیری بالا و درصد بالای هوموس آن می باشد.
بعد از انتخاب زمان کشت باید بذر مورد نظر را انتخاب نمود که بر اساس تقسیم بندی اقلیم ها صورت می گیرد.
شایان به ذکر می باشد که بسیاری از کشاوزان بدون توجه به نوع واریته و زمان کشت آن و تنها به علت پر گل بودن آن اقدام به کشت در فصول می نمایند.
کشاورزانی که آشنایی با خواص مختلف واریته ندارند، اشتباه عمده ای را مرتکب می شوند و ایطن است که واریته های پر گلی را که برای فصول بهاره کشت نموده اند و محصول خوب و زیادی را برداشت می کنند و مجددا برای کشت پاییزه انتخاب می کنند که این زمان کاشت خیار پاییزه مناسب ترین زمان می باشد.
پس از انتخاب بذر باید به فکر نحوه کشت بود که به طور کلی در مقابل ما دو راه برای کشت بذر وجود دارد. یکی کشت مستقیم و کشت به صورت خزانه که از این دو راه بخاطر صرفه جویی در استفاده از امکانات گلخانه ای و مراقبت بیشتر و بهتر تا جوانه زدن، بهتر است از کشت در خزانه استفاده کرد.
برای کشت مستقیم زمین باید رطوبت کافی داشته باشد و بهتر است به مقدار زیادی زیر و رو بذر بیت موس ریخته شود.
بهترین خاک برای کشت در گلدان ها ی نشاد ماده طبیعی بنام پیت ماس می باشد.
اگر محل قرار گرفت سینی نشاء دارای 30 درجه سانتی گراد حرارت بوده و نور و رطوبت کافی وجود داشته باشد پس از 5 الی 7 روز بذر جوانه می زند و چنانچه شرایط مناسب نبوده و عوامل نور و گرما و رطوبت به صورت دلخواه نباشد با مشکلات مواجه خواند شد.
توصیه می شود این نوع بذر ها به علت گرانی آن ها 24 ساعت قبل از کشت در زمین و یا گلدان در یکپارچه نخی در دمای 30 درجه سانتی گراد نگه داری شود.
باید دقت داشت که قبل از این کار بذر ها در آب ولرم خیسانده شوند و همچنین باید مراقب بود که گیاه بدون آفت و بیماری به زمین منتقل شود.
طریقه کاشت نشاء به صورتی است که وقتی بذر ها سبز شدند و رشد کافی نمودند باید آن ها را به زمین گلخانه منتقل کرد، بدین منظور که با فاصله معین و بر اساس تراکم بوته بر متر مربع محاسبه شده است، بر روی بستر ها تعبیه می شود.
آنگاه با احتیاط کامل نشاء را همراه با خاک گلدان از گلدان ها جدا کرده و در حفره ها قرار داده می شود.
بعد از انتقال نشاء به زمین آن ها را آبیاری کرده و باید به یاد داشت که مدت قرار گرفتن نشاء در گلدان نباد از حد معمول تجاوز کند.
زیرا در این صورت است که ریشه به علت حجم کم خاک دچار مشکل شده و از رشد طبیعی باز می ماند و در نتیجه گیاه از ابتدا ضعیف می ماند و بعد از آن هم رشد درستی نخواهد داشت.
برای آبیاری گلخانه بهتر است از سیستم تحت فشار به صورت قطره ای استفاده کرد.
در این روش که بهترین نوع آن استفاده از نوار های آبیاری است که از هدر رفتن آب جلوگیری می کند.
بعد از آبیاری خیار پس از مدتی که گذشت باید به یاد داشت که گیاه هرس شود. باید به یاد داشت که در بوته خیار تا زمانی که ارتفاع خیار به 30 سانتی متر نرسیده هیچ گونه هرسی انجام نمی شود، اما پس از اینکه بوته به ارتفاع 30 سانتی متری رسید شاخه های فرعی، میوه و گل های آن را به تدریج حذف نمود.
با این کار به گیاه اجازه می دهیم که تمام انرژی تولیدی توسط گیاه صرف رشد ساقه و برگ های اولیه شود و به این صورت گیاه قوی و شاداب باشد از ارتفاع 30 سانتی متری به بعد شاخه های فرعی را حذف کرد.
در مورد نحوه کاشت خیار زیر پلاستیک می توان گفت که که امروزه طرفدار زیادی ندارد و توصیه ای نمی شود.

راه اندازی گلخانه خیار سبز

امروزه برای راه اندازی گلخانه خیار سبز و یاد گیری آن راه های زیادی وجود دارد که یک نمونه آن از طریق وب سایت های معتبر می باشد.
گلخانه بخش محدودی از فضاست که در آن عوامل طبیعی قابل کنترل است، به گونه ای که برای کاشت متراکم و تولید محصول خارج از محیط طبیعی، محل مناسب را ایجاد می کند.
یکی از مزایای استفاده از روش گلخانه ای، مصرف کم آب در کاشت محصولات است که این امر با توجه به بحران آبی کشور بسیار حائز اهمیت است.

روش صحیح کاشت خیار درختی در گلخانه

به طور کلی روش صحیح کاشت خیار درختی در گلخانه را، در مطالب بالا به طور کامل توضیح داده شده است که مهم ترین و بهترین قدم برای کاشت خیار درختی در گلخانه همان طور که توضیح داده شده است انتخاب زمین مناسب می باشد و بعد از آن نگه داری و آبیاری محصول است.

فروش خیار درختی در بازارهای بین المللی

خیار درختی در بازار های بین المللی بدون هیچ گونه واسطه ای با بهترین قیمت به فروش می رسد.
خیار درختی در کشور های دبی، روسیه، کویت و دیگر کشور ها دارای خواهان زیادی می باشد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =