میزان برداشت خیار سبز در گلخانه

میزان برداشت خیار سبز در گلخانه

میزان برداشت خیار سبز در گلخانه بستگی به نوع بذر و نحوه کشت این محصول دارد از همین رو نمی توان مقدار ثابتی از این محصول را اعلام کرد زیرا خیار سبز محصولی است که می توان از نمونه های مختلف بذر برای تولید آن استفاده کرد.

چگونگی کاشت و برداشت خیار سبز در گلخانه

برای اطلاع از چگونگی کاشت و برداشت خیار سبز در گلخانه ها می توان مطالب مفیدی که در سایت های اینترنتی ثبت شده است را مطالعه کرد.
برای کشت خیار گلخانه ای بعد از انتخاب و خرید بذر مورد نظر باید به فکر نحوه کشت این بذرها بود که در ادامه توضیحاتی داده می شود.
انواع کشت برای خیار به روش مستقیم و کشت به صورت خزانه می باشد که از این دو شیوه برای صرفه جویی در مصرف امکانات گلخانه ای استفاده می شود.
در کشت مستقیم باید زمین حاصلخیز یا به اصطلاح گاورو باشد و زیر و روی بذرها به مقدار لازم بیته موس ریخته شود.
برای کشت در گلدان های نشاء بهترین خاک ماده ای طبیعی به نام بیته موس می باشد که در بازارهای سراسر کشور انواع خارجی و ایرانی آن به فروش می رسد.
محل قرار گرفتن سینی نشاء باید دارای ۳۰ درجه سانتی گراد حرارت بوده و نور و رطوبت کافی وجود داشته باشد تا پس از ۵ تا ۷ روز بذر جوانه بزند.
اما اگر شرایط مناسب نباشد و عوامل نور و گرما و رطوبت به اندازه مورد نیاز نباشد در زمان جوانه زنی تاخیر ایجاد می شود و در جریان رشد گیاه نیز اختلالاتی به وجود می آید.
پس بهتر است این نوع از بذرها 24 ساعت قبل از کاشت در زمین و یا گلدان در یک پارچه نخی و یا پنبه ای در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود.
همچنین باید مراقبت های لازم را به عمل آورد تا گیاه جوان بدون آفت و بیماری به زمین منتقل شود.
بعد از اینکه بذرها شبز شدند و به اندازه لازم رشد کردند باید با دقت آنها را به زمین گلخانه انتقال داد تا بعد از مراقبت های لازم و ابیاری منظم رشد کرده و پس گذشت مدت زمان معینی برداشت آن انجام شود.
البته بسیاری از گلخانه داران از بهترین کود برای افزایش باردهی خیار استفاده می کنند و برای داشتن خاک حاصلخیر با مراجعه به سایت های اینترنتی از لیست قیمت خاک گلخانه که شامل کودهای مخصوصی می باشد مطلع شده و خریداری می نمایند.
همچنین این افراد با بررسی لازم از علت خمیدگی و نامناسب بودن ظاهر خیار آگاه شدن و تمامی عملکردهای لازم برای برداشت خیار های استاندارد را انجام می دهند.
برداشت خیار از جمله مراحلی است که باید با دقت بسیار زیادی انجام شود تا هیچ نوع آسیبی به گیاه وارد نشود.
برای اینکار بهتر است میوه خیار با دستکش چیده شود و میوه از ساقه به طور کامل جدا شده و البته می توان از دستگاه های جدیدی که امروزه ساخته شده است و با اشعه میوه را از ساقه جدا می کند نیز استفاده کرد.
بعد از برداشت خیارها به انبارهای مخصوصی جهت بسته بندی و توزیع ارسال می شود تا در زمان مناسب به بازار عرضه شود.

سرمایه لازم جهت راه اندازی گلخانه خیار

بسیاری از افراد که می خواهند گلخانه خیار را راه اندازی نمایند باید ابتدا به مشاورین و متخصصین در این کار مراجعه کرده تا از سرمایه لازم جهت راه اندازی این گلخانه مطلع شوند.
به طور کلی هر گلخانه ای که برای تولید خیار تاسیس می شود با توجه به متراژ و تجهیزات خریداری شده به سرمایه های متفاوتی نیاز داشته و بر اساس میزان تولید و تجربه شخص این هزینه می تواند متغیر باشد.
در هر منطقه ای و هر زمانی احداث و بهره برداری گلخانه خیار سودآوری خوبی داشته به همین علت است که در بسیاری از شهرهای ایران افراد زیادی به این حرفه مشغول می باشند.
از مزیت های مهم احداث گلخانه خیار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضرفه جویی در مصرف آب و مصرف میزان کمی آب
  • برداشت انواع خیار در چهار فصل سال
  • کنترل آسان بیماری، آفت و حشره ها
  • افزایش میزان تولید خیار

تولید خیار صادراتی با کیفیت بالا

خیار صادراتی در محیط های بسیار مناسبی کشت می شود و تمامی شرایط برای تولید این محصول مناسب است از همین رو باکیفیت بالا در بازار عرضه می شود.
میزان کیفیت انواع خیار که برای صادرات تولید می شود حائز اهمیت بوده و خریدارانی که خیار صادراتی را خریدارای می نمایند به این مسئله دقت زیادی دارند.
خیار یکی از محصولات کشاورزی می باشد که صادرات آن در کشور ایران به طور وسیعی انجام می شود و این صادرات زمانی رونق دارد که خیارهای خریداری شده دارای کیفیت بالایی باشد.
زیرا خیارهای صادراتی اگر از درجه کیفی بالایی برخوردار باشد می تواند رضایت مشتریان خارجی را جلب کرده و این کشورها متقاضیان مقدار بیشتری از این محصول می باشند.
با صادرات کشور ایران می تواند ارزآوری زیادی داشته باشد و از واحدهای تولید کننده خیار حمایت نماید.

مرکز خرید خیار گلخانه ای

برای خرید خیار گلخانه ای می توان به مرکز های اصلی که در سطح شهر واقع شده است مراجعه کرده و هر نوع از این خیارها را با بررسی قیمت های آن خریداری کرد.
خیار گلخانه ای در شهرهای زیادی از ایران کشت شده و به استان های مختلف ارسال می شود همچنین بخش عمده ای از خیار گلخانه ای برای صادرات استفاده می شود.
خیار یکی از پرمصرف ترین صیفی جاتی است که در بازار موجود بوده و برای خرید عمده این محصول می توان به کلیه واحدهای ارائه کننده و انبارهای پخش خیار مراجعه نمود.
البته ناگفته نماند سایت های اینترنتی در خصوص فروش انواع خیار فعالیت های زیادی دارند و امکان تهیه این محصول را برای مشتریان بسیار آسان کرده اند.
بسیاری از افراد برای خرید انواع خیار به میادین تره بار مراجعه می نمایند تا با قیمت ارزانتری این محصول را خریداری کنند.
با توجه به اینکه در تولید خیارهای گلخانه ای هیچ محدودیتی وجود ندارد باعث شده تا به یک محصول رقابتی در بازارهای داخلی و خارجی تبدیل شود.
تولید انواع خیار در گلخانه برای تولید کنندگان بسیار بهتر می شود زیرا مراقبت و پرورش آن بهتر بوده و در مدت زمان کوتاهی می توان مقادیر بالایی از این محصول را کشت کرده و در اختیار مردم قرار داد.
بسیاری از خریداران برای تهیه انواع خیار به صورت عمده به مراکز و فروشگاه های معتبر مراجعه کرده و خرید خود را انجام می دهند زیرا مصرف خیار در بین مردم بالا می باشد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =