تولید و عرضه خیار سبز گلخانه ای بصورت عمده

تولید و عرضه خیار سبز گلخانه ای بصورت عمده

تولید خیار سبز گلخانه ای باعث شده تا نیاز روز بازار به این محصول برآورده شده و بسیاری از نمایندگی ها و فروشگاه های عرضه کننده بصورت عمده با نازلترین قیمت انواع خیارهای تولید شده را در دسترس مشتریان قرار می دهند.

آموزش کاشت خیار سبز گلخانه ای

برای کاشت خیار سبز گلخانه ای باید ابتدا آموزش های لازم را در این زمینه کسب کرده و با داشتن اطلاعات جامع و کامل در این رساتا نسبت به کاشت و پرورش این گیاه اقدامات لازم را به عمل آورد.
در ادامه طریقه کاشت نشا بیان می شود تا افرادی که به کاشت خیار علاقه مند هستند از این مطالب استفاده نمایند.
کاشت بذر خیار به دو صورت مستقیم و خزانه انجام می شود که از هر دو راه برای صرفه جویی در امکانات گلخانه ای و مراقبت و نگهداری بیشتر استفاده می شود.
در روش کشت مستقیم بهتر است که خاک به اصطلاح گاو رو بوده و دارای رطوبت کافی باشد.
سینی نشا گیاه باید در محلی قرار بگیرد که دارای 30 درجه سانتی گراد دمای آن بوده و به میزان کافی نور و رطوبت داشته باشد تا بعد از 5 الی 7 روز جوانه بزند.
برای کشت نشا در گلدان باید خاک آن دارای پیت موس بوده که ماده ای طبیعی است و می توان به راحتی از کلیه بازارها آن را خریداری نمود.
بعد از جوانه زدن بذرها باید نشا به زمین اصلی انتقال داده شود به همین دلیل خاک مناسب و حاصلخیز را آماده کرده و حفره هایی با فاصله معین بر روی خاک ایجاد می شود تا فاصله بین آنها مناسب باشد.
سپس نشا را همراه با خاک گلدان در این حفره ها قرار داده و باید در این حین بسیار مراقب بودتا به ریشه های این گیاه آسیبی وارد نشود.
بعد از انتقال نشا باید به میزان کافی آبیاری شود و نکته مهمی که وجود دارد نباید زمان قرار گرفتن نشا در گلدان مدت زیادی باشد زیرا ریشه خیار به علت حجم کم خاک دچار مشکل شده و تضعیف می شود.

طرح توجیهی پرورش خیار سبز در گلخانه ها

طرح توجیهی برای کاشت و پرورش خیار سبز در گلخانه ها به شرح ذیل می باشد:
کشت خیار در گلخانه با متراژهای مختلف بسیار راحت می باشد و می توان این محصول را به آسانی کاشت و برداشت نمود.
در مرحله اول باید از خاک مناسب برای کاشت بذرهای خیار استفاده کرده و بعد از انتخاب بذر خیار مورد نظر و سازگار با شرایط آب و هوایی آن را کاشت و برای آبیاری بهتر است از سیستم های آب قطره ای استفاده نمود.
دما و میزان رطوبت گلخانه باید مناسب باید به طوریکه دما بین 18 تا 25 درجه سانتی گراد و رطوبت آن بین 50 تا 65 درجه باشد و برای کود دهی می توان از کود حیوانی استفاده نمود.
بعد از رشد و هرس نمودن برگ های اضافی بوته های خیار می توان با مراقبت های لازم و مساعد نمودن شرایط نگهداری بهترین خیارهای گلخانه ای را برداشت کرده و با بسته بندی های مناسب روانه بازار نمود.
بذر خیار گلخانه ای زمستانه را می توان از سایت های مجاز و رسمی فروش تهیه کرده و برای کاشت از آن استفاده نمود زیرا این بذرها در برابر سرما مقاوم بوده و برای کاشت در اواخر پاییز و اوایل بهار بسیار مناسب می باشد.
در مطالب بالا یک نمونه از طرح توجیهی گلخانه خیار 98 ذکر شد که می توان برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کاشت و رشد انواع خیارهای گلخانه ای به وب سایت های مجاز و معتبری که در این عرصه فعالیت دارند مراجعه کرده و یا از افراد با تجربه ای که کاشت خیار سبز را انجام داده اند کمک گرفته و با آنها مشاوره نمود.

توزیع کننده برتر خیار سبز گلخانه ای در ایران

در کشور ایران شرکت های بازرگانی زیادی وجود دارد که توزیع کننده اصلی و برتر خیار سبز گلخانه ای می باشد و می توان نمونه های متنوع این محصول را بصورت عمده و با ارزانترین قیمت خریداری کرده و از آن استفاده نمود.
بسیاری از کشاورزان و واحدهای تولیدی با کاشت و پرورش خیار درآمد خوبی را به دست آورده و سود کاشت خیار با توجه به پر استفاده بودن این محصول بسیار بالا می باشد از این رو انواع خیار سبز در فصل های مختلفی از سال در گلخانه ها کاشت و برداشت می شود و با صادرات این محصول به کشورهای دیگر ارزآوری زیادی به ایران انجام شده و از واردات بی رویه محصولات نیز جلوگیری می شود.
به دلیل پر مصرف بودن خیار سبز این محصول در کشور ایران به صورت گسترده ای و در مقیاس بالایی تولید شده و روانه بازار می گردد.
شهرهای مختلف کشور با داشتن گلخانه های کوچک و بزرگ در این زمینه فعالیت های زیادی دارند و خیار را در تناژ بالا به عموم مردم ارائه می دهند.
شرکت های پخش کننده خیار سبز به صورت حضوری و غیر حضوری از طریق وب سایت های رسمی فروش این محصول را بر عهده داشته و می توان هر مقدار از این محصول را به راحتی سفارش داده و دریافت نمود.

حجم تولیدات خیار سبز گلخانه ای در سال 98

با افزایش حجم تولیدات خیار سبز گلخانه ای در سال 98 صادرات این محصول نیز به کشورهای مختلف جهان رو به افزایش بوده و واحدهای تولید کننده نمونه های متنوعی از خیار را با بهترین و بالاترین کیفیت به شرکت های بازرگانی عرضه می نمایند تا بتوانند در امر صادرات از آن استفاده کنند.
برای بررسی لیست قیمت خیار سبز صادراتی می توان در وب سایت های مجاز از آخرین و بروزترین قیمت های این محصول مطلع شد و با مشاهده نرخ نهایی خیار سبز نسبت به خرید آن اقدام نمود.
زیرا اطلاع از قیمت هر محصولی یکی از ملزمات خرید برای مشتریان بوده و لیست قیمت بروز خیار سبز برای رفاه حال مشتریان در این سایت های درج شده است.

سود حاصل از فروش خیار سبز گلخانه ای به دیگر کشور ها

با صادرات و فروش خیار سبز گلخانه ای به دیگر کشورها می توان سود بالایی را از این روش به دست آورد و تاجران زیادی هستند که درآمدهای خوبی حاصل از صادرات محصولات به کشورهای مختلف را به دست می آورند.
همین دلیل سبب شده تا شرکت های بازرگانی با خرید و فروش و معاملات نمونه های مختلف خیار سبز صادرات آن را انجام داده و از تولید کنندگان این محصول در ایران حمایت نمایند تا این واحدهای تولیدی بتوانند میزان تولیدات خود را بالا برده و مرغوب ترین خیار سبزها را تولید و عرضه نمایند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 4 =