تولید خیار ریز یا خیار خیار شوری

تولید خیار ریز یا خیار خیار شوری

تولید خیار ریز و خیار خیار شوری در اکثر شهرهای ایران توسط کشاورزان و گلخانه داران انجام می شود زیرا خیار یا خیار سبز که برای تولید خیار شور از آن استفاده می شود با توجه سلیقه تولید کنندگان متفاوت بوده و برخی از این تولید کنندگان خیار ریز را می پسندند و بعضی دیگر از نمونه های دیگر استفاده می کنند.

انواع خیار سبز های موجود در بازار

در بازار می توان انواع خیار سبزهای با کیفیت موجود بوده و می توان این محصول را در مقادیر دلخواه از فروشندگان خریداری کرد.
در این مطالب چند نمونه از خیارهایی که در بازار وجود دارد بیان می شود که به شرح ذیل می باشد:

  • خیار سبز: یکی از متداول ترین نوع خیار می باشد که دارای نام هایی مانند: خیار بادرنگ، حیارزه، فلوموس می باشد.
  • خیار چنبر از نوع معمولی: این مدل از خیار باریک و دراز است که دارای عطر کمتری نسبت به خیار سبز می باشد همچنین رنگ این نوع خیار سبز کمرنگ بوده و راه راه می باشد.
  • خیار چنبر ارمنی: این نمونه از گیاه یکساله و بالا رونده می باشد که طول آن سه متر است.
    • خیار خسیب پرگل هندی: این نوع خیار گلخانه ای دارای میوه های کشیده، شیار دار و بسیار پر گل می باشد.
  • خیار لیمویی: طعم این خیار شیرین بوده و دارای رنگ زرد می باشد همچنین به دلیل اینکه این خیار در هنگام رسیدن طعم لیمو را دارد به آن خیار لیمویی گفته می شود.
  • خیار شاخدار آفریقایی: این نوع از خیار دارای رنگ های نارنجی، سفید و… می باشد و گیاهی رونده و یک ساله می باشد.
  • خیار خالدار: همانطور که از نام این خیار مشخص است نوعی خیار می باشد که دارای خال بوده و در رنگ سبز و سفید تولید می شود.
  • خیار مشک: این نمونه از خیار از خانواده کدوئیان می باشد و دارای رشد سریعی است.

و… با توجه به اینکه خیار گیاهی است که گونه های بسیار زیادی از آن کشت می شود در مطالب فوق تنها چند مورد از این محصول بیان شد اما نمونه های دیگری از خیار نیز وجود دارد.

برداشت خیار در چه فصولی در حال انجام است؟

برای پاسخ به سوال اینکه برداشت خیار در چه فصولی در حال انجام است؟ باید گفت برخلاف اینکه برخی از میوه ها زمانی برداشت می شود که کاملا رسیده باشد خیار از آن دسته میوه هایی است که قبل از رسیدن باید برداشت آن انجام شود.
اولین برداشت خیار پس از 60 تا 70 روز بعد از کاشت این محصول انجام می شود و فصل برداشت خیار نیز با توجه به زمان کاشت آن محاسبه می شود.
برداشت خیار برای خیار شور به طور روزانه انجام شده و خیارهای ریز برای این کار انتخاب شده و مناسب می باشد.

بذر انواع خیار زودرس موجود در بازار

در بازار می توان انواع بذر خیار گلخانه ای و بذرخیارهایی که مخصوص فضای باز است را خریداری کرد که دارای انواع خارجی و ایرانی می باشد زیرا در فروشگاه های موجود در بازار می توان بذر خیار زود رس را نیز تهیه کرده که بسیاری از گلخانه داران برای افزایش میزان تولیدات و سپری شدن زمان این نمونه از بذرها را خریداری می نمایند.
بعد از تعیین کردن زمان کشت باید بذر خیار زودرس را انتخاب و خریداری کرد که این نوع از بذرها دارای نمونه های متنوعی می باشد و با مارک های مختلفی در بازار عرضه می شود.
سایت هایی که این محصولات را به صورت آنلاین در اختیار مشتریان قرار می دهند تمامی تصاویر مربوط به بذرهای خیار را با ذکر برند تولید کننده ثبت کرده اند تا مشتریان و خریداران بتوانند به آسانی بذرهای مورد نیاز گلخانه خود را خریداری نمایند.
این بذرها علی رغم اینکه در مدت زمان کمی میوه می دهند بسیار پر محصول و پر بار می باشد به همین علت است که خرید و فروش بذرهای زود رس بسیار بالا است.
با خرید بهترین بذرها می توان در زمین های کشاورزی و یا گلخانه های خود محصولات مرغوب و با کیفیت را کاشت و با برداشت آن درآمدزایی کرده و سود خوبی را به دست آورد.

بهترین تولید کنندگان خیار در ایران

در شهرهای متعددی از کشور ایران بهترین تولید کنندگان خیار وجود داشته که این محصول را در مقادیر انبوه تولید می نمایند و در بازار های داخلی و خارجی عرضه می کنند.
خیارهایی که در زمین های کشاورزی توسط کشاورزان تولید می شود با ادغام روش های سنتی و مدرن بوده به همین علت کاملا ارگانیک و سالم می باشد و یکی از مهمترین دلایلی که این محصولات به کشورهای خارجی صادر می شود استاندارد بودن این خیارها می باشد زیرا این کشاورزان ترجیح می دهند تا از سموم شمیایی استفاده نکرده و به طور طبیعی این محصولات را پرورش دهند که در نتیجه این امر خیارهایی تولید می شود که از هر لحاظ دارای کیفیت بالایی می باشد.
در بیشتر شهرهایی از ایران که شرایط جوی برای کشت خیار مناسب نباشد گلخانه ای احداث می شود و در ان از روش های مختلفی برای تولید خیار استفاده می شود به همین علت این خیارها دارای اندازه وسایزهای کوچک، متوسط و بزرگ بوده که بر اساس نوع خیار های تولید شده دسته بندی شده و در بسته بندی های مناسبی به بازار ارائه می شود.

صادرات خیار درختی به قطر

شرکت های بازرگانی که در زمینه واردات و صادرات فعالیت های زیادی دارند صادرات خیار درختی را به کشورهایی مانند قطر انجام می دهند.
در مراکز عرضه خیار صادراتی این محصولات دربالاترین حد کیفیت برای صادرات اماده می شوند و با توجه به روند تولید روز افزون این محصولات در ایران به راحتی می توان صادرات خیارهای درختی را انجام داد.
خیار درختی صادراتی در بسته بندی های ویژه ای که به صورت 5، 7 و 9 گرمی می باشد عرضه می شود.
برای صادرات انواع خیارهای تولید شده در ایران باید نکات زیر را مد نظر داشت:

  • جداسازی خیارهای یکدست و یکسان
  • سالم بودن خیارها
  • رعایت تمامی استانداردها از زمان کاشت تا برداشت در نتیجه با کیفیت بودن این خیارها
  • برداشت خیارهای صادراتی با استفاده از قیچی
  • حفظ رطوبت و تازگی خیار با قرار دادن ان در جعبه های لاکی و کارتونی و پوشاندن آن با پلاستیک

که با رعایت کردن موارد مذکور می توان خیار سبزهایی با درجه کیفی بالا را به کشورهای دوست و همسایه و کشورهای خارجی صادر نمود.
صادرات خیار سبز به کشورهای دیگر باعث می شود تا سود قابل توجهی در چرخه اقتصادی ایران به وجود آمده و ایران به یکی از قطب های مهم صادرات در جهان تبدیل شود.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سیزده =