خیار درختی تراریخته چه ویژگی دارد؟

خیار درختی تراریخته چه ویژگی دارد؟

برای پاسخ به این پرسش که خیار درختی تراریخته چه ویژگی دارد؟ باید گفت این نمونه از خیارها اصلاح شده می باشد و ساختار ژنتيكي آن براي افزايش مقاومت گياه به برخي آفات يا بيماري هاي گياهي و براي بهبود عملكرد گياه و بهره وري كشاورز، از طريق مهندسي ژنتيک تغيير يافته است.

آشنایی با انواع خیار درختی

برای آشنایی بیشتر با انواع خیار درختی بهتر است به سایت های مرجع و تخصصی مراجعه کرده و در این خصوص اطلاعات کاملی را به دست آورد.
اما به طور کلی می توان گفت ارقام خیار بر اساس نوع مصرف به خیار مصرفی خام، خیار ترشی یا خیار گلخانه‌ای تقسیم می‌شوند.
این طبقه‌بندی چندین ویژگی مختلف میوه مانند شکل، رنگ، نوع برجستگی (درشت یا ریز)، نسبت طول به قطر میوه، ضخامت پوست و زگیل‌ های سطحی را شامل می‌ شود.
همه انواع خیار باید استوانه ‌ای شکل با انتهایی برجسته باشند اگر چه انتهای گرد نیز برای خیار خوراکی معمولی قابل قبول است.
خیار درختی دارای ارقام متنوعی می باشد که در این خیار درختی خاردار جایگاه ویژه ای داشته و از این محصول برای صادرات به طور گسترده ای استفاده می شود.
خیار درختی با نام علمی Cucumis sativus یک گیاه بسیار قدیمی است که منشا آن روم و یونان قدیم است.
واریته های درختی به صورت نامحدود رشد کرده و گلهای آن از کنار جوانه های برگ رشد می کنند.
ساقه این گیاه خزنده و کرک دار است و گیاه خیار تک پایه بوده و گل های نر و ماده روی یک بوته قرار دارند.
همچنین گل های نر زودتر از ماده می رسند و خیار درختی خاردار واریته ای از خیارها است که دارای سایزی یکسان هنگام رسیدن بوده و خیلی پر محصول و مقاوم به بسیاری از بیماری هایی مثل موزاییک خیار و غیره می باشد.
برای برداشت بسیاری از انواع خیار حدودا 55 روز طول می کشد تا گل به میوه تبدیل شود و دارای خارهایی برجسته بر روی پوست خود بوده و بافتی ترد و اسفنجی داشته و از این نظر توانایی جذب بالای ادویه جات مثل فلفل و نمک و سرکه را به خوبی دارد.
این نوع خیار بهترین خیار برای درست کردن انواع ترشی و خیارشور می باشد و بهترین نتیجه را می دهد.

خرید غیر حضوری خیار درختی

برای خرید غیر حضوری انواع خیار درختی می توان به سایت های اینترنتی معتبری که مسئول فروش انواع محصولات هستند مراجعه کرده و سفارش خود را ثبت کرد.
خیار درختی یکی از بهترین نمونه های خیار می باشد که به دلیل تنوع بالایی که در نوع خود دارد در بازار خرید و فروش مورد استقبال بسیاری از مردم قرار می گیرد.
از مهمترین شرایط برای کشت خیار درختی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خاک مناسب برای رشد و کشت خیار درختی
  • نور مورد نیاز
  • آبیاری مناسب و متداوم
  • کود مناسب
  • توجه به روش کاشت صحیح خیار درختی
  • آفات خیار درختی

با بررسی موارد مذکور می توان خیار درختی باکیفیتی را تولید کرده و برای مصارف متعددی از آن استفاده کرد.

لیست انواع خیار تراریخته در بازار

برای دستیابی به لیست قیمت انواع خیار تراریخته موجود در بازار می توان به سایت های فروش معتبر مراجعه نموده و بروزترین لیست قیمت این محصول را بررسی کرد.
یکی از سوالات مهمی که برای بسیاری از مشتریان پیش می آید این است که تراریخته چیست؟ برای پاسخ به این پرسش می توان گفت ریشه در دست کاری ژنتیک بسیاری از محصولات کشاورزی دارد.
بنابراین ساختار ژنتیکی هر محصولی با مهندسی ژنتیک تغییر پیدا کرده و یک خصوصیت ویژه در آن ایجاد می شود و یا یک خصوصیت از آن حذف خواهد شد که این تغییر در طبیعت هرگز به طور طبیعی رخ نمی دهد.
نمونه‌هاي استفاده از گياهان تراريخته با صفتي چون مقاومت به يك آفت، بيماري يا خشكي را مي‌توان در كشاورزي مدرن يافت.
علي رغم فوايد بسيار و به تبع آن علاقه‌مندان زياد در بين محققان و كشاورزان، استفاده از گياهان تراريخته منتقديني نيز دارد و شائبه هايي نيز در پي داشته است.
از همین رو بسیاری از گلخانه داران با بررسی عوامل متعددی خیارهای تراریخته را تولید کرده و مطابق سلیقه مردم تولید می نمایند.

حجم خرید و فروش انواع خیار درختی

در بازار سراسر کشور حجم خرید و فروش انواع خیار درختی بسیار بالا بوده و مشتریان می توانند با هزینه های مناسبی این محصول را خریداری نمایند.
از آنجاییکه خیار دارای گونه های بسیار متنوعی می باشد نوع دیگری از خیار وجود دارد که به ان خیار رسمی می گویند.
خیار رسمی چیست؟ یک نمونه از خیارهای تولید شده می باشد که برای کشت این محصول باید تمامی شرایط زیر مساعد باشد.

  • آب و هوا: این گیاه حساس به سرما بوده و محصول فصل گرم می باشد ، ولی خیار در هوای کمی خنک تر رشد بهتری دارند خیار استثنا بوده و محصول فصل خنک می باشد.
    بهترین دما برای جوانه زنی خیار بین 17 تا 20 درجه می باشد و باید موقعی به کاشت خیار اقدام کرد که متوسط دمای روز 20 الی 24 درجه باشد.
  • خاک مناسب: pH مناسب برای کاشت خیار 5/5 تا 6/7 می باشد و خیار با کیفیت عالی در خاک های سبک و نرم با آب کافی حاصل می شود.
    زمین های خیلی گرم و خیلی سرد برای کشت این گیاه مناسب نیستند زیرا خیار به خاک های شور حساس است و اگر حرارت شب کمتر از 5 درجه سانتی گراد باشد میوه ها درست تشکیل نمی شوند و یا دچار تغییرات فیزیولوژیک خواهند شد.
  • نور کافی: نور کافی و آفتاب مستقیم برای رشد خیار بسیار موثر است و کمبود نور موجب پژمردگی گیاه می شود.
  • میزان آبیاری گیاه: آبیاری خیار هر 5 تا 7 روز بسته به نوع خاک انجام می شود.

بعد از مهیا کردن تمامی موارد بالا می توان روش کاشت این محصول را انتخاب کرده و با توجه به تجهیزاتی که در گلخانه وجود دارد کشت خیار را انجام داد.
فراهم کردن این شرایط برای کشت خیار در مزرعه کار چندان آسانی نیست اما به راحتی می توان در گلخانه هر نوع شرایطی را برای رشد خیار فراهم کرد.
به همین سبب بسیاری از افراد برای کشت هر نمونه از خیار از روش های مدرن استفاده کرده و بعد از انتخاب و خرید بذرهای مرغوب کشت این محصول را در گلخانه انجام می دهند.
بعد از کاشت و پرورش خیار نوبت به برداشت این محصول می باشد و برخلاف دیگر میوه های این تیره که باید کامل رسیده برداشت شوند خیار را باید کمی قبل از رسیدن کامل برداشت کرد که معمولا اولین برداشت 60 الی 70 روز بعد از کاشت می باشد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 2 =