حجم تولید و صادرات سالانه خیار در ایران

حجم تولید و صادرات سالانه خیار در ایران

تولید خیار ایران سالانه در حجم بالایی بوده و صادرات این محصول به کشورهای زیادی انجام می شود از همین رو واحدهای تولید کننده در چندین تن انواع خیار را تولید می نمایند و می توان به راحتی صادرات این محصول را انجام داد.

برترین تولید کننده خیار در ایران

در کشور ایران برترین تولید کننده های خیار وجود داشته که این محصول را در مقیاس زیادی تولید کرده و شرکت های بازرگانی به کشورهای مختلفی صادر می نمایند.
تولید کننده هایی که در ایران مشغول به تولید انواع خیار می باشند در تلاش هستند تا خیار دذرجه یک و استانداردی را پرورش داده و بعد از برداشت نیاز بازارهای داخلی و خارجی را تا حدودی تامین نمایند.
از بهترین واحدهای تولید کننده خیار کشور ایران می باشد که حتی کشورهای خارجی خواهان واردات این نمونه از خیارها می باشند.
از دیرباز تولید خیار در زمین های زراعی انجام می شد و امروزه با راه اندازی گلخانه های مجهز تولید خیار و دیگر محصولات کشاورزی به راحتی و در شرایط مناسبی تولید می شود و در هر فصلی از سال می توان خیارهای باکیفیت را خریداری کرد.
برای راه اندازی گلخانه ابتدا باید اطلاعات اجمالی در زمینه اسکلت گلخانه خیار و نحوه تاسیس این مکان داشت.
از مهمترین ویژگی های اسکلت گلخانه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • محکم و سبک
  • دارای سایه انداز
  • ارزان و با دوام
  • دارای فلزهایی باشد که قابل اکسید شدن نباشد یا با روکش گالوانیزه ساخته شده باشد.

بعد از احداث گلخانه باید تمامی آموزش های لازم از صفر تا صد کشت و پرورش انواع خیار به ویژه خیار سبز خالدار را فرا گرفته زیرا یکی از خیارهای صادراتی می باشد.
فصل برداشت خیار بسیار مهم می باشد و باید زمان کاشت را به گونه ای انتخاب کرد که در زمان مناسبی برداشت خیار انجام شود.
بر خلاف بعضی از صیفی جات که باید میوه های آن کاملا برسند خیار را باید قبل از رسیدن کامل برداشت کرد. اولین برداشت ۶۰ الی ۷۰ روز پس از کاشت می باشد و برای رسیدن به این هدف باید مرتب در مزرعه جستجو کرده و خیار های سبز قلمی را چید.
برداشت به فاصله دو تا سه روز از یکدیگر انجام می شود همچنین برداشت خیار برای خیارشور روزانه انجام می شود.

تولید خیار سبز صادراتی به صورت عمده

تولید و فروش انواع خیار سبز صادراتی به صورت عمده انجام شده و مشتریان می توانند بدون وجود هیچ نوع واسطه ای این محصولات را خریداری نمایند.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی پخش انواع خیار به صورت اینترنتی و از طریق فروشگاه های آنلاین انجام می شود.
خیار سبز یکی از بهترین میوه هایی است که در هر فصلی از سال می توان آن را مصرف کرد و در بازار موجود می باشد.
خیارها دارای ارقام متنوعی می باشد که در ایران گونه ای مختلفی از این محصول تولید شده و به مشتریان ارائه می شود.
با تولید فراوان خیارسبز صادراتی می توان صادرات این محصول را به کشورهای همجوار ایران انجام داد.
خیار یکی از میوه های صادراتی می باشد و دارای سود فوق العاده ای می باشد که از انواع گوناگون خیار صادراتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خیار سبز که از رایج ترین نوع خیار می باشد و همگان این نمونه از خیار را می شناسند.
  • خیار چنبر معمولی که در اندازه باریک و دراز تولید می شود.
  • خیار چنبر ارمنی یک گیاه یکساله است.
  • خیار لیمویی دارای رنگ زرد و طعم شیرین می باشد.
  • خیار خالدار دارای رنگ سفید و سبز است.
  • خیار خارپشت کمیاب ترین نوع خیار می باشد.
  • خیار مشک از خانواده کدوییان است.

حجم فروش خیار صادراتی ایران

خیار صادراتی تولید شده در ایران در حجم بالایی به فروش می رسد و می توان هر نمونه از این محصول را خریداری کرد.
برای به دست آوردن قیمت خیار صادراتی می توان به سایت های آنلاین فروش که خیار را عرضه می کنند مراجعه کرده و لیست قیمت این محصول را دریافت کرد.
خیار سبز از مهمترین محصولات کشاورزی می باشد که می توان سرمایه گذاری خوبی در این راستا کرده و با فروش این محصول سود خوبی را به دست آورد.
در زمینه خرید و فروش خیار صادراتی بررسی قیمت بحث مهمی می باشد و باید حتما از نرخ های فروش این محصول مطلع شد تا بتوان به صورت عمده خیار صادراتی را خریداری کرد.
خیار صادراتی از مرغوب ترین نوع خیار بوده که دارای رنگی بسیار تازه و بدون لک می باشد و همراه با بسته بندی های استاندارد و اصولی به کشور های مختلف جهان صادر می شود.
با توجه به اینکه خیار یک میوه صادراتی است تولید آن به صورت انبوه انجام شده و توسط شرکت های بازرگانی به کشورهای نیازمند صادر می شود.

تولید کننده انواع خیار در ایران

در ایران بهترین تولید کننده های انواع خیار با بهره برداری از مرغوب ترین بذرها باکیفیت ترین نوع خیار را تولید کرده بنابراین خیار تولید شده در ایران متقاضی زیادی در سراسر جهان پیدا کرده است.
خیار را می توان در گروه صیفی جات قرار داد و به دلیل مفید بودن این محصول افراد مختلفی از خیارهای باکیفیت استفاده می نمایند.
خیار های گلخانه ای امروزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده و به صورت تخصصی مراکز زیادی فروش این محصول را بر عهده دارند.
البته در این میان خیارهای مزرعه ای نیز به دلیل ارگانیک بوده جایگاه ویژه ای دارند و بازار صادرات این خیارها بسیار داغ و پر رونق می باشد.
کلیه شرکت های تولید کننده خیار می توانند بر روی بازار مناطق مختلف کشور فعالیت نمایند زیرا این تولیدات استقبال زیادی در سراسر کشور داشته و افراد زیادی آنها را خریداری می کنند.
البته باید حجم تولید محصولات خود را با در نظر گرفتن بازار مناطق مختلف کشور در نظر گرفته تا بتواند فروش خوبی در این بازارها داشته باشد.
در ایران شرکت های مختلفی وجود دارد که انواع خیار گلخانه ای را با شرایط ویژه تولید می کنند.
این واحدهای تولید کننده خیار با بهره گیری از بذر های اصلاح شده توانسته اند عملکرد بهتری بر روی تولید این محصول داشته و تولیدات مطلوب تری را در بازار ارائه دهند.
با توجه فراهم بودن راه اندازی گلخانه در مناطق مختلف کشور می توان فعالیت شرکت های زیادی در شهرهای مختلف را مشاهده کرد اما در شهرهای زیادی در شمال کشور نیز به دلیل حاصلخیز بودن زمین های زراعی این محصول به طور طبیعی و سنتی نیز کشت شده و راهی بازار می شود.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =