مرکز فروش خیار سبز میناب

مرکز فروش خیار سبز میناب

مرکز فروش خیار سبز میناب

برای خرید خیار سبز میناب خریداران می توانند به مراکز فروش مانند: بازار ها، مغازه ها و فروشگا ه های اصلی در سراسر کشور مراجعه کنند. خیار سبز میناب یکی از بهترین نمونه های خیار است که با بهترین کیفیت در بازار ها عرضه می شود.

قیمت خیار سبز در میناب

قیمت خیار سبز در میناب دارای تنوع بسیار زیادی است که مشتریان با هر وسع مالی می توانند آن را خریداری کنند. خیار سبز در انواع گلخانه ای و مزرعه ای کشت می شود که در مطالب زیر در مورد هر دو آن ها توضیح داده شده است.
برای کشت خیار در مزرعه باید دانست که خیار محصول فصل گرم است و در دمای 18 تا 30 درجه سانتی گراد بهترین رشد را دارد و در دمای زیر 10 درجه سانتی گراد سرما زده می شود. خاک های لومی حاصل خیز با زهکشی خوب برای رشد خیار توصیه می شود.
کشت بذر خیار که در محیط آزاد پرورش داده می شود از اوخر فروردین تا اواخر اردیبهشت ماه می باشد. یعنی باید زمانی کاشته شود که خطر سرمای بهاری کاملا از بین رفته باشد.
در ابتدا زمین را تا عمق 60 سانتی متر شخم زده و سپس پودر حیوانی پوسیده را به میزان 50 تا 200 تن به خاک اضافه کرده و بعد کود شیمیایی را که شامل: ازت، فسفر و پتاسیم می باشد به میزان لازم به زمین اضافه شود.
کشت خیار در بهار روی پشته هایی که 1 تا 2 متر از هم فاصله دارند انجام می گیرد. در این صورت آب از یک طرف وارد شده و از صورت نشتی به ریشه گیاه می رسد.
قبل از کاشت بذر باید زمین را آب داد تا خط آب مشخص شود . سپس در محل های خط آب حفرهایی به عمق 3 تا 4 سانتی متر ایجاد کرده و داخل هر حفره 2 تا 3 بذر که قبلا به مدت 24 ساعت خیسانده شده به فاصله 50 تا 70 سانتی متر کشت شود.
بذر ها بعد از 6 تا 8 روز جوانه زده و زمانی که بوته ها 2 تا 4 برگی شدند، بوته های ضعیف تر را قطع کرده و بوته های قوی تر را برای میوه دهی باید نگه داشت.
هر فصل گرم که خیار به بار دهی می رسد، هر 5 تا 7 روز یکبار احتیاج به آبیاری دارد. برای کاشت بذر در گلخانه باید دانست که خاک مورد استفاده دارای بافت سبک باشد و همچنین از نفوذ پذیری خوبی برخوردار باشد.
اگر خاک مورد استفاده کمی سنگین باشد می توان با اضافه کردن مقداری شن شسته عاری از آهک و گچ به همراه کمپوست آن را اصلاح نمود. برای اینکه کاشت خیار دارای عملکرد و بهره وری بیشتری باشد، خاک محل کشت باید از نظر داشتن هوموس تقویت گردد.
خاک های نسبتا سنگین و یا خاک هایی که دارای نمک زیاد باشند اصلا مناسب کشت خیار نیستند. برای کشت خیار گلخانه ای باید بذر مناسبی همانند بذور پاتنو کارپیک استفاده شود.
این بذر ها را می توان از طریق کشت مستقیم یا کشت به صورت خزانه استفاده نمود. پس از کشت بذر خیار و زمانی که بذر ها سبز شدند، باید آن ها را به زمین گلخانه منتقل کرد.
برای انتقال لازم است حفره هایی با فاصله بر روی بستر کشت تعبیه شود. سپس نشاء را همراه با خاک گلدان از گلدان ها جدا کرده و در حفره ها قرار داده شود و بعد از انتقال نشاء به زمین آبیاری باید شروع شود.
لازم به ذکر است که توجه باید داشت یکی از عوامل موفقیت در کاشت خیار گلخانه ای، برنامه ریزی زمان کاشت خیار می باشد. به عنوان مثال برج 11 و 12 خیار گلخانه ای در اوج قیمت خود قرار دارد و اگر بتوان جوری برنامه ریزی کرد که اوج بار دهی بوته های خیار، در تاریخ مذکور باشد بیشترین سود را خواهد داشت.

برداشت خیار سبز خارج از فصل در میناب

برداشت خیار سبز میناب در خارج از فصل هم به خوبی انجام می شود. خیار سبز گیاهی است یک ساله از تیره کدوئیان که معمولا به صورت خام خورده می شود.
خیار سبز خواص دارویی و درمانی زیادی دارد که عبارتند از: کمک کننده به هضم پروتئین، پیش گیری از شکنندگی ناخن، خنک کننده، پایین آورنده تب، سبب رفع سوزش سر دل، ترش شدن معده، التهاب معده و زخم معده می شود.
گذاشتن یک برش از خیار روی چشم نه تنها تسکین بخش است، بلکه تورم دور چشم را از بین می برد.
مصرف روزانه آب خیار در بیماری های اگزما، ورم مفاصل و نقرص، بیماری های شکم و ریه نیز مفید می باشد. پتاسیم موجود در خیار فشار خون بالا و پایین را متعادل می کند.
همچنین آب خیار اگر با آب هویج مخلوط شود برای مشکلات روماتیسمی ناشی از اسید اوریک اضافی در بدن مفید است. ثابت شده خیار برای افرادی که از بیماری های دندان و لثه به خصوص چرک دندان رنج می برند و در افرادی که در معرض سکته بوده نیز موثر می باشد و این امر بخاطر وجود ویتامین ها و مواد موجود در آن است.

واحد های تولیدی خیار سبز در میناب

خیار سبز در میناب دارای واحد های تولیدی زیادی در سطح شهر می باشد. هر شرکت تولیدی خیار سبز در میناب به خوبی می داند که باید در کشت محصولات خود بهترین بذر ها را به کار گیرد.
شهر میناب در صنعت کشاورزی فعالیت پر رنگی داشته که محصول خیار سبز آن بسیار معروف است.

حجم تولیدات خیار در استان های مختلف کشور

خیار در استان های مختلف کشور دارای حجم تولیداتی زیادی می باشد که سود آوری خوبی از طریق صادرات به کشور های مختلف دارد. کشاورزان توانسته اند محصولی با کیفیت عالی را در اختیار مشتریان خارجی قرار داده تا عملکرد بهتری را داشته باشند.
امروزه ایران یکی از بهترین کشور هایی می باشد که در عرصه های مختلف فعالیت داشته و محصولاتی با بهترین کیفیت را صادر می کند. تولید محصولات کشاورزی بخش قابل توجهی است که کشاورزان ایرانی بر روی آن سرمایه گزاری می کنند.

مزیت های مصرف خیار سبز

خیار سبز مزیت های مصرفی زیادی دارد که در مطالب بالا چند نمونه از آن بیان شد و برای اشنایی بیشتر، چند نمونه دیگر از مزیت های آن را که در پوست تاثیرات زیادی دارد در مطالب زیر بیان می شود:

  • خیار برای درمان آفتاب سوختگی
  • خیار برای درمان منافذ باز پوست
  • کمک خیار به جوان سازی پوست
  • خیار به درمان لک و کاهش کک
  • خیار برای درمان کاهش تیرگی ها و چروک های دور چشم

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =