فروش انواع خیار بوته ای ایران برای صادرات
انواع خیار بوته ای ایران برای صادرات مناسب بوده و توسط واحدهای فروش معتبر در سراسر کشور عرضه می شود. مشتریانی که قصد خرید و صادرات انواع خیار بوته ای را دارند می توانند به صورت عمده این محصول را خریداری کرده و به کشورهای متقاضی صادر نمایند.
فصل برداشت خیار بوته ای
فصل برداشت خیار بوته ای تابستان می باشد زیرا خیار محصول فصل تابستان بوده اما از آنجاییکه امروزه در تمامی فصول سال و در گلخانه ها انواع خیار تولید می شود می توان در چهار فصل سال هر نمونه از خیار را کاشت و برداشت کرد.
اما به طور کلی بر خلاف بعضی از سبزی های این تیره که باید میوه های آن کاملا برسند خیار را باید قبل از رسیدن کامل برداشت کرد.
اولین برداشت ۶۰ الی ۷۰ روز پس از کاشت می باشد و برای رسیدن به این هدف باید مرتب در مزرعه جستجو کرد و خیار های سبز قلمی را چید.
برداشت به فاصله دو تا سه روز از یکدیگر انجام می شود و برداشت خیار برای خیارشور روزانه انجام می شود.
خیارهایی که بیش از حد بزرگ یا خیلی زردند، تلخ شدند نباید اجازه داد خیارها به این مرحله برسند.
در زمان اوج برداشت، احتمالاً هر روز چند بار می توان خیار را برداشت کرد.
زمان کاشت گیاه خیار بوته ای اوایل فروردین تا اواخر اردیبهشت میباشد و خیار گیاهی یک ساله با میوه ای خوشمزه و مغذی است.
میتوان بذرها را قبلاً در پارچه نمدار پنبه ای به مدت ۴۸ ساعت در دمای معمولی اطاق خیساند سپس بذور را در محل مورد نظر کاشت و آنگاه با کمی شن شسته روی آن را پوشاند.
برگهای لپه ای شکل بذهای سالم باید در شرایط آب و هوای مناسب گلخانه ظرف ۲ تا ۳ روز نمایان شود و پس از دو سه برگی شدن بوتههای خیار سایر نهال های کمکی با قیچی قطع میشوند.
شرایط نگهداری خیار بوتهای به شرح ذیل می باشد:
- خاک: خاک لومی حاصلخیز با زهکشی خوب برای رشد گیاه مناسب است.
- آبیاری: هر 5 تا 7 روز یکبار آبدهی برای رشد مناسب گیاه لازم است.
- زمان کاشت: اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت بهترین زمان برای کاشت بذرها میباشد.
- زمان جوانه زدن : 2 تا 3 روز زمان لازم است تا بذرها جوانه بزنند.
خرید عمده خیار بوته ای سبز
برای خرید عمده خیار سبز خالدار و خیار بوته ای سبز که هر دو از خیارهای صادراتی می باشند می توان به طور مستقیم به گلخانه ها و یا شرکت های تولیدی مراجعه کرده و با قیمت ارزان این محصول را خریداری کرد.
خرید عمده انواع خیار برای مشتریان بسیار مناسب و مقرون به صرفه بوده زیرا می توان با پرداخت هزینه های بسیار کمی مقادیر بالایی از این محصول را تهیه کرد.
خیار سبز بوته ای نمونه از خیار صادراتی می باشد که مشتریان زیادی در بازار خواهان خرید این محصول می باشند.
بنابراین واحدهای تولید کننده با بهره گیری از بهترین بذور این محصول را تولید کرده و در مقادیر بالایی با قیمت خوب عرضه می نمایند.
شرایط کاشت خیار سبز بوته ای
برای اطلاع از شرایط کاشت خیار سبز بوته ای می توان از کشاورزانی که در این زمینه فعالیت دارند راهنمایی های لازم را دریافت کرد.
البته در بسیاری از وب سایت های معتبر در این خصوص اطلاعات کامل و جامع ثبت شده است که می توان بدون مراجعه حضوری از کلیه شرایط مطلع شد.
خیار را میتوان هم در گلخانه و هم در هوای آزاد کشت کرد و در مناطق معتدل و معتدل سرد مانند تهران، اصفهان، کرج و شمیرانات یکی از مواقعی که میتوان خیار را در هوای آزاد کشت نمود اواخر مرداد ماه میباشد که تحت عنوان کشت پاییزه انجام میگیرد.
بنابراین در بهار و تابستان در فضای آزاد و در پائیز و زمستان در داخل گلخانه و یا در زیر نایلون میتوان به کشت خیار پرداخت.
از مهمترین شرایطی که در کشت و رشد گیاه خیار تاثیر گذار می باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- خاک مناسب: برای رشد خیار خاک لومی حاصلخیز با زهکشی عالی توضیه می شود.
- نور کافی: تمامی سبزی های تیره کدوئیان گیاه فصل گرما می باشند که برای دستیابی به نتیجه بهتر این گیاه به نور کافی خورشید نیاز دارد.
- دمای مطلوب: خیار محصول فصل گرما است و در دمای 18 تا 30 درجه سانتی گراد بهترین رشد را دارد.
- آبیاری: خیار هر 5 تا 7 روز نیاز به آبیاری دارد و آبیاری این گیاه باید به آرامی انجام شود.
- کود: نیاز خیار به کود شامل 60 تا 80 کیلوگرم ازت و به همین مقدار اسید فسفریک و 90 تا 120 کیلوگرم در هکتار پتاس می باشد.
با رعایت موارد بالا و مساعد کردن تمامی شرایط برای رشد خیار می توان محصولی را برداشت کرد که از هر لحاظ دارای کیفیت و مرغوبیت باشد.
خرید خیار بوته ای و مصارف مختلف آن
برای خرید خیار بوته ای می توان به سایت فروشگاه های آنلاین مراجعه نموده و لیست قیمت این محصول را مشاهده کرده و بعد از تهیه برای مصارف مختلفی از آن استفاده کرد.
خیار به طور کلی یکی از محصولات کشاورزی پر استفاده ای می باشد و از این محصول می توان برای کاربردهای زیادی استفاده نمود.
خیار منبع غنی برای ویتامین ب است که جایگاه بسیار مهمی در سلامت بدن دارد و تسکین دهنده سردرد بوده که از ایجاد خستگی های شبانه روزی در بدن افراد جلوگیری می کند.
از خیار به عنوان میوه در بسیاری از مراسم ها و برای پذیرایی مهمان ها استفاده می شود همچنین از پوست خیار برای شادابی و جوان شدن پوست استفاده شده و آب خیار هم به عنوان نوشیدنی مصرف می شود.
از خیار های ریز و برخی انواع دیگر خیار برای تهیه خیار شور و ترشیجات استفاده های فراوانی می شود از این رو بسیاری از کارخانه ها صنایع غذایی به صورت عمده خرید این محصول را انجام می دهند.
مصرف خیار به صورت خام و یا در تهیه سالاد در پیشگیری و درمان سرطان نقش مهمی دارد زیرا این میوه حاوی آنتی اکسیدان و اسید های آمینه می باشد.
با توجه به مصرف بالای خیار و فواید زیادی که این محصول دارد بسیاری از فروشندگان قیمت های مناسبی را برای انواع خیار در نظر داشته تا همگان بتوانند خرید این محصول را انجام دهند.
خیار دارای طبع سرد می باشد از همین رو به عنوان خنک کننده و ضد تشنگی مورد استفاده قرار گرفته و برای افرادی که دچار التهابات گرما می شوند مفید می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید