عرضه کننده های خیار سبز یزد در بازار
خیار سبز یزد را می توان توسط عرضه کننده ها با بهترین قیمت و بهترین بسته بندی در بازار های سراسر کشور و دیگر کشور ها خریداری کرد، همچنین خیار سبز یزد به عنوان پر طرفدار ترین میوه در فروشگاه های اصلی به فروش می رسد.
سایت فروش خیار سبز گلخانه ای
برای فروش خیار سبز گلخانه ای با بروز ترین قیمت می توان از وب سایت های فروش خیار سبز هم به صورت فروش عمده خیار گلخانه ای و هم به صورت جزئی استفاده کرد.
در روش فروش خیار سبز به صورت سنتی مشتریان می توانند از خدمات مراکز خرید بهره مند شوند. شرکت های تولید کننده و کشاورزان محصولات مورد نظر را به صورت حضوری از طریق مراکز فروش خیار سبز در دسترس مشتریان قرار می دهند.
با این شیوه معاملاتی افراد به طور عمده نیاز فروشگاه های بین شهری را برای رفع احتیاجات خانگی بر طرف می کنند.
دومین صادر کننده خیار سبز گلخانه ای در کشور
خیار سبز گلخانه ای از دومین محصولات صادرکننده به دیگر کشور ها می باشد. صادر کنندگان و بازرگانان ایرانی توانسته اند با تبلیغ انواع خیار های تولیدی ایران در کشور های دیگر، این محصول را به یکی از قطب های مهم صادرات مبدل کنند.
صادرات انواع خیار به دیگر کشور ها باعث سود قابل توجهی در چرخه اقتصادی ایران شده است.
تمام این خیار ها در بسته بندی های ویژه صادراتی اغلب به صورت 5، 7 و 9 کیلوگرمی، آماده و عرضه می شوند. برای صادرات خیار سبز باید نکاتی را مد نظر داشت که شامل موارد زیر است:
- جداکردن خیار سبز با سایز یکسان و کامل
- جعبه های خیار بهتر است لاکی و یا کارتنی باشند و با پلاستیک پوشانده شوند تا خیار رطوبت و تازگی خود را حفظ کند.
- باید اینکه خیار بسیار تازه بماند بهتر است با قیچی چیده شود.
خیار سبز گلخانه ای درانواع اندازه های بزرگ، کوچک و متوسط تولید می شود که هر کدام از مصرف بسیار بالایی برخور دار بوده و البته قیمت آن ها نیز متفاوت می باشد.
شرایط مناسب برای تولید خیار درختی در گلخانه ها
برای تولید خیار درختی در گلخانه ها، شرایط مناسب و خاص به خودش را دارد که در مطالب زیر بیان شده: ریشه خیار گلخانه ای به صورت افشان و سطحی در خاک رشد می کند.
این امر ضرورت توجه گلخانه داران را برای آماده سازی بستر کشت خیار در محدوده 40 سانتی متری خاک گلخانه نمایان می سازد. البته در منابع ذکر شده که ریشه خیار در صورت مناسب بودن بافت خاک تا یک متری عمق آن رشد می کند.
با توجه به ظریف بودن ریشه های خیار خاک های سفت و رسی و خاک هایی با تخلخل کم برای پرورش آن توصیه نمی شود. ریشه گیاه خیار در صورت سنگین بودن خاک رشد ضعیفی داشته و ابتلا به بیماری های قارچی و پوسیدگی ریشه در آن زیاد است.
به طور معمول خیار گلخانه ای در اسیدیته یا Ph بین 7 تا 5 رشد می کند اما بهترین رشد را در خاک های معدنی با اسیدیته بیت 7 تا 5/7 و در خاک های آلی با اسیدیته 5 تا 5/5 دارد.
زمانی که ph خاک پایین باشد، سنگ آهک به خاک اضافه می شود و زمانی که مقدار منیزیم خاک پاین باشد از سنگ آهک دولومیتی استفاده می شود تا علاوه بر نداشتن اثر بر افزایش اسیدیته منیزیم و کلسیم به خاک اضافه شود.
در صورتی که ph خاک مناسب بوده ولی خاک به کلسیم بیشتری نیاز داشته باشد، میتوان از سولفات کلسیم یا سنگ گچ استفاده کرد زیرا تاثیر بر افزایش اسیدیته ندارد برای افزودن کلسیم به خاک می توان از نمک های محلول کلسیم نیز در هر آبیاری استفاده کرد.
افزودن اسید سیتریک یا اسید فسفریک رقیق به سیستم آبیاری گلخانه خیار هم سبب افت اسیدیته خاک در اطراف سیستم ریشه های خاک شده و هم از مسدود شدن قطره چکان ها در اثر رسوب نمک جلوگیری می کند و همزمان بخشی از نیتر فسفات مورد نیاز گیاه از این بخش تامین می شود.
در صورتی که سایر شرایط خاک اجازه دهد، سعی می شود برای افزایش یا کاهش اسیدیته خاک از کود شیمیایی مناسب استفاده شود. برای مثال سولفات آمونیوم سبب کاهش و نیترا کلسیم سبب افزایش اسیدیته خاک می شود.
همچنین گلخانه داران پس از اتمام دوره کشت قبلی اقدام به خروج بقایای گیاهی از خاک می کنند. بدین صورت که کود دامی کاملا پوسیده و خشک و مواد آلی به میزان 3 تا 6 کیلوگرم به طور دقیق به خاک اضافه می شود.
باید به خاطر داشت که معمولا ضدعفونی خاک های بستر در گلخانه هایی که هر ساله مورد بهره برداری قرار می گیرند، امری ضروری به نظر می رسد. زیرا خاک های بستر گلخانه ها دارای بذر علف های هرز، گیاهان انگل مثل گل جالیز، نماتدها، انواع قارچ ها، باکتری های مضر و بعضی آفات می باشند.
بنابراین باید ضدعفونی بستر خاکی حداقل تا عمق 25 سانتی متر انجام بگیرد که این کار با استفاده از مواد شیمیایی و غیر شیمیایی و به طریق مختلف توصیه می شود که عبارتند از:
- ضدعفونی خاک به وسیله حرارت( در فصل سرد از این روش استفاده می شود)
- ضد عفونی خاک با مواد شیمیایی( متیل بروماید) ( در فصل سر از این روش استفاده می شود)
- ضد عفونی خاک با مواد شیمیای( متام سدیم) ( در فصل سرد از این روش استفاده می شود)
- ضد عفونی به وسیله اشعه خورشیدی( سولاریزاسین) ( در تابستان از از روش استفاده می شود)
- استفاده از قارچ کشها
بزرگترین خریدار خیار یزد در بازار صادراتی
مشتریان می توانند برای خریداری خیار یزدی به بزرگترین فروشگاه ها و بازار ها در سراسر کشور مراجعه کنند که تعداد زیادی ازاین محصول توسط این مراکز به کشور های دیگر صادرات می شود.
صادرات خیار سبز یزد به کشور های زیادی انجام می شود اما صادرات آن به روسیه در نقش یکی از مخاطبین اصلی خرید محصولات کشاورزی ایران آغاز گردیده است. کشور های سردسیری توانایی لازم در تولید محصولات کشاورزی را ندارند و کشور روسیه از این جمله می باشد.
کشور های خریدار خیار سبز یزد، کشور هایی با سرمایه گزاری بالا هستند. در نتیجه توانایی جذب این بازار ها تنها با انتقال محصولات درجه یک تولید شده در مسیر های تولیدی است.
افزایش تولیدات خیار خاردار در گلخانه ها
افزایش تولیدات خیار خاردار در گلخانه ها به نیاز خریداران در فصل مورد نظر بستگی داد. هر تولید کننده خیار خاردار در یزد با بهره گیری از بهترین بذر خیار گلخانه ای در یزد و شرایط تولید، محصولاتی درجه یک را راهی بازار می کند.
این موضوع سبب محبوبیت محصول آن ها در بازار داخلی و خارجی شده است.
دیدگاهتان را بنویسید