اصول کاشت خیار سبز گلخانه ای در تولیدی ها

اصول کاشت خیار سبز گلخانه ای در تولیدی ها

در تولیدی ها باید اصول کاشت خیار سبز گلخانه ای را رعایت کرد تا این محصول مرغوبیت بالایی داشته و بتوان با مراقبت های خاص این گیاه را از بیماری ها و آفت ها در امان نگه داشت تا رشد خوبی داشته باشد و با افزایش باردهی بتوان میوه های زیادی را برداشت کرد.

آموزش کاشت خیار گلخانه ای

برای کاشت خیار گلخانه ای باید آموزش های لازم را فرا گرفته تا با اطلاعات دقیق بتوان این محصول را پرورش داد.
خاک مناسب برای کشت خیار گلخانه ای باید دارای زهکشی خوبی باشد همچنین حاصلخیز بوده و در صورت نامساعد بودن این خاک می توان از انواع کودها استفاده کرد.
بعد از مهیا کردن خاک گلخانه و محل کشت باید بذر مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را در زمین مناسب کاشت تنها نکته ای که باید رعایت شود حتما بین بذرها فاصله ی مشخصی باشد تا گیاهان مانع از رشد یکدیگر نشوند.
کاشت خیار خاردار نیز در کلیه گلخانه ها امکان پذیر بوده و می توان در هر گلخانه ای با هر اندازه ای این گیاه را کاشت و برداشت نمود.
گفتنی است که عمر بوته خیار گلخانه ای نسبت به سایر گیاهان همین خانواده کمتر بوده و این گیاه به گرما و نور نیاز دارد.

طرح توجیهی احداث گلخانه خیار در سال 98

برای احداث گلخانه خیار می توان از طرح توجیهی ارائه شده در این مطالب استفاده کرده و از اطلاعات مندرج در آن بهره مند شد زیرا در سال 98 بسیاری از گلخانه ها راه اندازی شد و بر این اساس می توان از تجربیات و اطلاعات مفید استفاده کرد.
برای راه اندازی گلخانه خیار سبز باید ابتدا مکانی را در نظر داشت و با توجه به مقیاس آن ساختار گلخانه خود را انتخاب کرده و عملی نمود سپس برای این مکان باید تجهیزات لازم خریداری شود که به طور کلی ابتدا کشاورزان روش کشت خود را بررسی کرده و با توجه به آن تجهیزات مورد نیاز را تهیه می نمایند تا برایشان کاربردی تر باشد.
برای تاسیس گلخانه باید در ابتدا سرمایه ای داشت تا برای تمام امور از آن استفاده کرده و با کشت و برداشت خیارهای تولید شده آن مبلغ با سودش به سرمایه گذار بازگردد.
خیار گلخانه ای یکی از پر طرفدارترین خیارهای تولید شده در بازار می باشد که می توان با استفاده از شیوه های مختلفی آن را در گلخانه کاشت زیرا درآمد خوبی دارد.
خیار سبز همه روزه در انواع گوناگون توسط مردم مصرف می شود به همین علت است که فروش این محصول در بازار بسیار بالا می باشد.
خیار گیاهی است گلدار که از خانواده کدوئیان بوده و در همان ابتدا در جنوب آسیا پرورش داده می شد ولی امروزه می توان در هر کجای دنیا گلخانه های خیار را مشاهده کرد و به محصولی تبدیل شده که در همه جا کاشت می شود.
در گلخانه های خیار می توان همه ساله و در تمام فصول سال این محصول را پرورش داد و با بازردهی بالا میزان تولیدات خود را افزایش داد.

میزان برداشت سالانه خیار خاردار از گلخانه ها

سالانه میزان قابل توجه ای خیار خاردار از گلخانه های سراسر ایران برداشت می شود که اگر کشاورزان و گلخانه داران تمامی نکات مهم در پرورش این گیاه را رعایت کنند می توان حجم بسیار بالاتری را از این محصول برداشت کرد.
در بین تمام محصولاتی که در گلخانه کاشت می شود خیار جایگاه ویژه ای داشته و سود کاشت خیار بسیار عالی می باشد.
کشت گلخانه ای خیار برای کشاورزان مزیت های زیادی دارد که به شرح ذیل است:

  • گلخانه خیار را می توان در مکان هایی که خاک و آب و هوای مناسبی ندارد راه اندازی کرد.
  • تولید بیشتر از یک محصول در سال
  • در تمام فصل های سال حتی در فصل زمستان نیز امکان کاشت خیار وجود دارد.
  • افزایش کیفیت محصول تولید شده
  • کنترل تمامی عوامل مانند: دما، میزان رطوبت و…

تولید کننده های خیار گلخانه ای در ایران

در کشور ایران تولید کننده های زیادی هستند که خیار گلخانه ای را تولید می نمایند زیرا کشت این گیاه بسیار آسان بوده و می توان در مدت زمان کمی محصولات زیادی را برداشت کرد.
تولید انواع خیار در شهرهای متعددی از ایران امکان پذیر بوده و می توان این محصول پر فروش و پر سود را در گلخانه هایی با هر اندازه کشت کرد.
انواع مختلفی از خیار به بهترین شکل ممکن توسط تولید کنندگان این محصول در هر منطقه از ایران تولید می شود که این محصول دارای ویژگی های زیادی می باشد.
از جمله ویژگی خیار تولید شده در ایران به شرح ذیل است:

  • ارگانیک و سالم
  • تر و تازه بودن خیار
  • رنگ سبز بسیار زیبا
  • کشت این محصول در بهترین خاک
  • مفید برای سلامت بدن

برای خرید و تهیه انواع خیارهای با کیفیت و مرغوب می توان به فروشگاه های عرضه کننده و یا سایت های اینترنتی مراجعه کرده و این محصول پر خاصیت را با بهترین قیمت خریداری کرد.

افزایش حجم تولیدات خیار

برای افزایش حجم تولیدات خیار باید عوامل موثری که در رشد این محصول نقش مهمی دارد را بررسی کرده و با رعایت کردن آن خیارهای مرغوبی را پرورش داد.
از جمله عواملی که تاثیر گذار هستند عبارتند از:

  • دما
  • عمل فتوسنتز
  • جذب مواد از ریشه
  • طول روز

با توجه به راه اندازی گلخانه ها می توان به این نتیجه رسید که نیاز روز افزون بازارهای کشوری به محصولات کشاورزی و نامساعد بودن و محدود بودن برخی از زمین های کشاورزی این امکان را فراهم کرده تا افراد زیادی گلخانه های خیار را در شهر محل سکونت خود تاسیس نمایند و براحتی و بدون دردسر این محصول را پرورش داده و به بازار عرضه نمایند.
تولید محصولات در زمین های کشاورزی همراه با مشکلات زیادی بود مانند کم آبی، دمای هوا و… که صنعت کشاورزی برای برطرف کردن این مشکل به راه اندازی گلخانه ها روی آوردند و امروزه بسیاری از افراد در زمینه فعالیت های خوبی را دارند.
در گلخانه ها براحتی می توان تمامی شرایط مورد نیاز برای خیار را مهیا کرد تا این محصول بدون هیچ گونه نگرانی در فصل سرما رشد کرده و بتوان در تمام طول سال این میوه را به بازار ارائه کرد.
همچنین یکی از مزیت های مهم راه اندازی گلخانه کنترل و نظارت کامل بر عوامل تاثیر گذار می باشد که می توان با بررسی های دقیق مراقبت های اصولی را از این محصول کرد.
به همین دلیل می توان با شناسایی عوامل مهم در رشد این گیاه تمامی نکات را رعایت کرده و محصول خوبی را تولید نمود.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =