پرورش خیار سبز گلخانه ای توسط بهترین تولید کننده

پرورش خیار سبز گلخانه ای توسط بهترین تولید کننده

تولید کننده های خیار سبز با استفاده از بهترین روش ها به پرورش خیار سبز گلخانه ای پرداخته و این محصول را روانه بازار می نمایند تا توسط فروشنده های حضوری و مجازی در اختیار مشتریان قرار گرفته و از آن در کارربردهای گوناگون استفاده کرده و مصرف نمایند.

بهترین خاک برای کشت خیار گلخانه ای

برای کاشت خیار گلخانه ای باید از بهترین خاک استفاده شود که در این نوع کشت خاکی که دارای بافت سبک می باشد بسیار مناسب است.
برای تقویت این نوع از خاک ها بادی از کودهای حیوانی استفاده کرد اما اگر خاک کمی سنگین باشد می توان با اضافه کردن مقداری شن شسته عاری از آهک و گچ به همراه کمپوست آن را اصلاح نمود.
کاشت خیار خاردار در گلخانه های مختلف سراسر کشور به طور گسترده ای انجام می شود و بسیاری از این تولید کنندگان از خاک های نفوذ پذیر خوبی برای کشت استفاده می نمایند.
بستر خاک گلخانه ای باید برای کاشت خیار بسیار مناسب و غنی باشد به همین دلیل بهتر است بعد از شخم زدن مقداری کود حیوانی کاملا پوسیده به ان اضافه گردد.
برای کاشت خیار، خاک باید دارای شرایط زیر باشد:

  • بستر مناسب در کاشت خیار لومی شنی است.
  • PH خاک باید بین 6.5 تا 7.5 باشد.
  • حتما خاک دارای زهکشی بسیار مناسبی باشد.
  • این نوع خاک باید هیچ نوع آلودگی نداشته باشد و ضد عفونی شود.

آموزش نحوه کشت خیار گلخانه ای

برای اطلاع دقیق از نحوه کشت خیار گلخانه ای باید اموزش های لازم را در این زمینه کسب کرده و سپس برای آن اقدام نمود.
در گام اول باید خام مناسب برای کشت را آماده سازی کرده تا بتوان بذرهای خیار را در آن به راحتی کاشت.
در مرحله بعدی باید زمان کشت خیار را انتخاب کرده که از هر لحاظ برای این نوع گیاه مناسب باشد و سپس اقدام به کشت خیار در خاک مساعد نمود.
با توجه به اینکه برای کشت بذرهای خیار از دو روش مستقیم و کشت به صورت خزانه استفاده می شود تولید کنندگان برای صرفه جویی در امکانات گلخانه ای و مراقبت های لازم از کشت خزانه ای استفاده می نمایند.
بسیاری از افراد قبل از کشت بذرها را به مدت 24 ساعت در یک پارچه نخی یا ینبه ای در دمای 30 درجه سانتی گراد در زمین یا گلدان نگهداری می نمایند و سپس آن را در خاک مناسب که تمام شرایط کشت را دارد می کارند.
همچنین طول عمر بوته خیار گلخانه ای نسبت به سایر گیاهان این خانواده کمتر است و نیاز به گرمای کمتری نیز دارد.

میزان درآمد حاصل از کشت خیار

با کشت خیار در گلخانه و یا زمین های کشاورزی می توان درآمدهای زیادی را از این راه کسب کرد زیرا سودهای حاصل از این کار بالا بوده ومی توان با افزایش میزان تولیدات مقادیر انبوهی از آن را به کشورهای دیگر صادر نمود.
با توجه به اینکه سود کاشت خیار برای تولید کنندگان این محصول با افزایش روبرو بوده است در شهرهای بسیار زیادی از ایران انواع خیارسبز های متنوع تولید و برداشت می شود.
برترین تولید کنندگان در بازارها این محصولات را ارائه می دهند و با شناسایی نیازهای بازارهای داخلی و خارجی اقدام به تولید هر چه بیشتر و بهتر انواع نمونه های خیار کرده اند تا بتوانند به عنوان تامین کنندگان این محصول به فعالیت های بیشتری پرداخته و در این راستا به موفقیت های روز افزونی دست پیدا نمایند.

طرح توجیهی ارائه شده برای کشت خیار در گلخانه ها

برای کشت خیار در گلخانه ها طرح توجیهی ارائه شده به شرح ذیل می باشد:

  • گیاه شناسی: خیار گیاهی است از خانواده کدوییان و در برابر سرما حساس است و گرما دوست می باشد.
  • کاشت خیار: کاشت خیار به دو روش مستقیم و نشایی است که بهتر است برای اسان شدن رشد و مقاوم سازی از روش نشا استفاده کرد.
  • آبیاری: دوره آبیاری بر اساس سن گیاه، بافت خاک و دمای منطقه می باشد و بهتر است آبیاری به میزان کافی باشد زیرا آبد دهی زیاد به بوته باعث می شود تا خاک شستشو شده و مواد غذایی بسیار کمی به ریشه می رسد.
  • کود دهی: به طور کلی برای تغذیه خاک از کودهای مختلفی استفاده می شود.
  • هرس: زمان مناسب برای هرس گیاه خیار هنگامی است که ارتفاع بوته به 30 سانتیمتر می رسد زیرا در این زمان گیاه فرصت بیشتری برای رشد ساقه و تولید برگهای قویتر دارد.
  • پایین کشی بوته خیار: برای پایین کشیدن بوته باید برگهای پیر هرس شود.
  • برداشت: در زمان چیدن و برداشت خیار باید دقت کافی را داشت تا خیار به سمت بالا کشیده شود زیرا در این عمل خیار به همراه دم گل از ساقه جدا می شود.
  • انبار داری: در این قسمت نباید جعبه های حاوی خیار را روی هم به مدت طولانی قرار داد و باید به صورتی روی هم قرار بگیرد که هوا از بین آنها عبور کند.

حجم تولید خیار سبز گلخانه ای در ایران

در ایران گلخانه های بسیاری راه اندازی شده اند که در حجم بالایی خیار سبز را تولید می نمایند و همین علت سبب شده تا این میوه ها به کشورهای دیگر صادر گردد.
میزان برداشت خیار گلخانه ای با توجه به حجم تولیدات آن بستگی دارد و بسیاری از واحدهای تولید کننده در تلاش هستند تا این میوه را در مقیاس های بیشتری تولید نمایند تا بتوانند به عنوان بهترین تولید کننده قعالیت های خود را ادامه داده و به موفقیت چشمگیری دست یابند.
یکی از پرمصرف ترین میوه ها در فصل تابستان خیار است اما این میوه در فصل های دیگر سال طرفداران مخصوص به خود را دارد و به طور کلی میوه ای پر استفاده و پر خاصیت می باشد.
به همین علت کاشت و برداشت این میوه برای تولید کنندگان همراه با درآمد و سود خوبی می باشد.
برای فروش این محصول فروشندگانی در سطح شهر قرار دارند که انواع خیار سبزهای تولید شده را در اختیار مشتریان قرار می دهند و االبته که سایت های فروش نیز در این راستا فعالیت های زیادی دارند.
مشتریان و خریداران می توانند به سایت های مجاز و معتبر فروش این محصول مراجعه کرده و با مشاهده تصاویر درج شده نسبت به خرید آن اقدام نمایند همچنین با وجود لیست بروز قیمت انواع خیار سبزهای تولید شده امکان خرید برای مشتریان بسیار آسان شده و می توانند به راحتی بعد از بررسی قیمت این محصول را خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهند و دیگر نیاز به مراجعه حضوری وجود ندارد زیرا می توانند با ثبت سفارش محصول خود را دریافت نمایند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + چهار =