واحد تولید خیار سبز ارگانیک یا خیار صادراتی

واحد تولید خیار سبز ارگانیک یا خیار صادراتی

واحد تولید خیار سبز ارگانیک یا خیار صادراتی

استان یزد اولین واحد تولید خیار سبز ارگانیک یا خیار صادراتی در سراسر کشور می باشد. خیار سبز یا خیار ارگانیک را می توان از فروشگاه های اصلی و میدان های میوه تره بار با بهترین کیفیت را خریداری کرد.

معرفی انواع خیار تولید شده در کشور

برای آشنایی با انواع خیار تولید شده در کشور و معرفی آن می توان به مطالب زیر مراجعه کرد. خیار خانواده بزرگی دارد و دارای انواع مختلف می باشد:

  • خیار سبز:
    رایج ترین نوع آن در ایران خیار سبز می باشد که انواع مختلفی اعم از خیار بوته ای، گلخانه ای؛ محلی؛ درختی دارد. هر نوع از این خیار ها را می توان به صورت ارگانیک پرورش داد و وارد بازار کرد.
    در اوایل اردیبهشت و اواخر شهریور فصل برداشت خیار محلی می باشد.
    خیار محلی ارگانیک از عطرو بوی خاصی برخوردار است و به همین دلیل طرفدار زیادی دارد. خیار سبز گلخانه ای ارگانیک معمولا به دلیل داشتن ظاهر شکیل و یکدست در مراسم ها استفاده می شود.
    خیارهای سبز ارگانیک اغلب به رنگ سبز روشن و دارای پوست شفاف و درخشان می باشند.
  • خیار خاردار:
    همانطور که از اسمش پیداست نوعی خیار خاردار می باشد که در رنگ های سفید و سبز کشت می شود. خیار خاردرا گیاهی است یک ساله و بالا رونده که طول آن 3 متر می رسد.
    خیار خاردار به صورت طبیعی یک پایه می باشد. ولی بذر های اصلاح شده و گلخانه ای پارتنوکارپیک هستند. در واریته های قدیمی تحت شرایط روز بلند و دمای بالا گل های نر بیشتری نسبت به گل های ماده تولید می کند.
    در شرایط روز کوتاه نسبت به گل های ماده به گل ها نر افزایش می یابد.
  • خیار جالیز اصفهان:
    خیار جالیز اصفهانی گیاهی است یک ساله و بالا رونده که طول آن تا 3 متر می رسد. این گیاه دارای برگ های گرد با 3 تا 5 لوب و ساقه های گوشه دار است. بذر های خیار اصفهانی به صورت طبیعی یه پایه می باشد.
  • خیار مشک:
    از خانواده کدوییان است که رشد سریعی دارد. دارای میوه ای خوشمزه و شیرین می باشد. گیاهی چند ساله و علفی است.
  • خیار گرد ایتالیایی:
    خیار گرد ایتالیایی خیاری کوچک، گرد و سبز یک دست و دارای بوی مطبوعی می باشد. این یک خیار طعم دار و شیرین است و مناسب برای تازه خوری می باشد.
  • خیار مکزیکی:
    خیار مکزیکی یا هندوانه مکزیکی و یا هندوانه مینیاتوری هم نامیده می شود. اندازه میوه آن 2 تا 5 سانتی متر می باشد. مناسب برای تازه خوری وترشی می باشد.
  • خیار لیمویی:
    رنگ این نوع خیار زرد و طعم آن شیرین است. این نوع خیار به هنگام رسیدن طعم لیمو می دهد، به همین منظور به آن خیار لیمویی می گویند. خیار لیمویی برای تازه خوری و یا استفاده در سالاد می باشد.
  • خیار خارپشت و یا جوجه تیغی:
    این گیاه بیشتر گیاه زینتی و کمیاب می باشد، دارای گیاهی سبز همچون کیوی است. زمانی که این میوه به طور کامل برسد به شکل زرد در می آید.

در مطالب بالا فقط چند مورد از انواع خیار گفته شد در واقع خیار انواع مختلفی دارد.

فروشگاه اینترنتی انواع خیار سبز

برای خرید انواع خیار سبز به صورت عمده و جزئی خریداران می توانند به فروشگاه های اینترنتی معتبر و مغازه ها، بازار ها مراجعه کنند. در دنیای پیشرفته امروز که کلیه فعالیت ها به صورت اینترنتی انجام می شود، خرید اینترنتی خیار سبز به صورت عمده با کمک سایت های آنلاین انجام می شود.
مشتریان برای اینکه دیگر برای رفع نیار های خود به بازار های شهری مراجعه نکنند از این خدمات بهره می برند.

خیار گلخانه ای بهتر است یا خیار سبز مزرعه ای؟

خیار گلخانه ای و یا خیار سبز مزرعه ای هر کدام مزیت های خاص خودشان را دارند و در واقع نمیتوان گفت که کدام یک بهتر می باشد. خیار های مزرعه و خیار های گلخانه از نظر میزان کالری و ارزش تغذیه ای تفاوتی با یک دیگر ندارند.
خیار های گلخانه ای ظاهری زیبا، کشیده، قلمی و پوست سبز پر رنگ صاف دارند و بافت آن ها ترد و آبکی است. خیار های مزرعه قطور، کوتاه قد و ظاهری کج و کوله دارند و اغلب به رنگ سبز روشن اند اما گوشتی و خوش عطر و طعم هستند.
از نشانه های بارز تشخیص خیار گلخانه ای با خیار مزرعه ای، انواع بذر خیار های کاشته شده می باشد که در گوشت میوه پراکنده است. اگر خیار گلخانه را از وسط نصف کنید، جای بذر را می بینید اما خود بذر وجود ندارد در خیار های مزرعه بذر قابل مشاهده و زیر دندان احساس می شود.
بیشتر مردم این سوال برایشان پیش می آید که خیار میوه است یا سبزی؟
اگرچه بسیاری از مردم گمان می کنند خیار به خانواده سبزیجات تعلق دارد اما از نظر گیاه شناسی و با توجه به تعاریف علمی، خیار در واقع نوعی میوه است.

بررسی خواص خیار سبز

خیار سبز دارای خواص زیادی می باشد که در مطالب زیر چند نمونه آن مورد بررسی قرار داده شده است.

  • لاغری و کاهش وزن:
    خیار میوه ای کم کالری و غنی از فیبر می باشد که با کاهش اشتها و پیش گیری از پر خوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.
  • دیابت و قند خون:
    شاخص گلیسمی خیار در واقع صفر می باشد که به تنظیم گلوکز خون و کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو کمک می کند.
  • کبد چرب:
    خیار یکی از بهترین میوه ها برای سم زدایی و پاکسازی کبد است.
  • سنگ کلیه:
    خیار منبع خوب آب می باشد که با افزایش ادرار به پاکسازی کلیه ها و درمان سنگ کلیه کمک می کند.
  • احیا و جوان سازی پوست صورت:
    خیار حاوی مقادیر بالای ویتامین C و آب می باشد که باعث پاکسازی پوست صورت شده به این ترتیب با آبرسانی پوست باعث احیا و جوان سازی پوست صورت می شود.

کاشت نشاء به جای بذرهای خیار در برخی از گلخانه ها

کاشت نشاء به جای بذر های خیار در برخی از گلخانه ها امروزه مورد استقبال بسیاری از کشاورزان قرار گرفته است. کاشت نشاء به جای بذر باعث زود رس کردن فصل برداشت خیار، کاهش دفعات آبیاری، افزایش عملکرد محصول پاییزه، تراکم مناسب بوته، رسیدن به حد اعلای یکنواختی کشت، کاهش هزینه بذر و بسیاری از موارد دیگر می شود.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − چهارده =