قیمت صادراتی خیار سبز مینیاتوری درجه یک

قیمت صادراتی خیار سبز مینیاتوری درجه یک

قیمت صادراتی خیار سبز مینیاتوری درجه یک

خیار سبز مینیاتوری درجه یک را می توان با بهترین قیمت توسط فروشگاه های صادراتی و میدان های تره بار به دیگر کشور ها صادر کرد. کشور ما توانسته است با بیشترین امکانات و ظرفیت های تولیدات این محصول را با بهترین کیفیت صادر کند.

انواع خیار سبزهای موجود در بازار

خیار سبز های موجود در بازار انواع مختلفی دارد که چند نمونه آن در مطالب زیر نام برده شده است. خیار از خانواده کدوئیان است که دارای ساقه بالا رونده می باشد.
به گفته پژوهشگران مبدا و منشا پیدایش و رویش خیار کشور هند است که خیار دارای 1000 گونه مختلف می باشد و همه آن ها خوراکی هستند. از نظر شکل ظاهری معمولا خیار، استوانه ای شکل است که می تواند تا 60 سانتی متر ازنظر طولی و 10 سانتی متر از نظر قطر رشد کند همچنین دارای برگ های بزرگ و پهنی می باشد.

شرایط لازم برای پرورش خیار در گلخانه ها

بیشترین سوالی که برای کشاورزان پیش می آید، در مورد شرایط لازم برای پرورش خیار در گلخانه ها است که در مطالب زیر شرح داده شده است: متوسط دمای گلخانه در روز 25 و در شب 20 درجه باید باشد.
در دمای 18 درجه خیار رشد کرده و در دمای کمتر از 10 درجه رشد به سرعت کند می شود. حساسیت کدوئیان به دمای پایین در منطقه ریشه زیاد است و این امر باعث افزایش حساسیت گیاه به برخی از بیماری ها می شود.
در کشت زمستانه دمای آب آبیاری پایین است و در نتیجه جذب آب توسط ریشه کاهش می یابد. رطوبت مطلوب برای رشد ریشه بوته خیار حدود 70 درصد می باشد زیرا رطوبت بیشتر از این مقدار باعث بروز برخی از بیماری های قارچی از جمله سفیدک دروغی می شود.
نیاز آبی خیار حدود 800 تا 1000 لیتر آب در متر مربع است. برای تحریک تشکیل ریشه های جدید باید چند روز پس از نشاء کاری، کمی آبیاری انجام داد تا نسبت به خشکی تا حدودی مقاوم شود.
کاشت خیار درختی در گلخانه و کاشت خیار درختی در فضای باز تفاوت های زیادی دارد که چند مورد آن ذکر شده است: یکی از تفاوت های بارز کاشت خیار در ختی در گلخانه با کاشت خیار درختی در فضای باز، بذر های آن است که در گوشت میوه پراکنده می باشد.
اگر خیار گلخانه را از وسط نصف کنید جای بذر را می بینید اما خود بذر وجود ندارد. در خیار های مزرعه بذر قابل مشاهده است و زیر دندان احساس می شود. برای انتخاب بذر خیار درختی بهتر است از بذر هایی استفاده شود که بیش از 6 ماه از تولید آنها گذشته باشد.
زیرا بذر خیار دوره خواب کوتاهی دارد که در آن ایام ممکن است جوانه نزند. معمولا خیار درختی گلخانه ای در فصول پاییز و زمستان کشت می شوند و تا اواخر اردیبهشت ماه در بازار وجود دارند و بعد از آن خیار های مزرعه وارد بازار می شوند و معمولا در تابستان خبری از خیار های گلخانه ای نیست.
این میوه به دلیل طبع سردی که دارد خنک کننده بدن و ضد تشنگی است و برای کسانی که در هوای گرم دچار التهاب و خستگی گرمایی می شوند یا هنگام دفع ادرار احساس سوزش می کنند مفید است.
خیار همچنین به دلیل داشتن پتاسیم با افزایش ادرار در مصرف کننده سبب دفع سدیم اضافی و کاهش فشار خون فرد می شود و با کمک به عملکرد دو عضو سم زدایی بدن یعنی کبد و کلیه، سموم را دفع می کند و پایین آورنده خوب اسید اوریک بالا می باشد.

لیست قیمت انواع خیار درختی

متقاضیان می توانند برای اطلاع از لیست قیمت انواع خیار درختی به وب سایت های معتبر و یا فروشگاه های اصلی در سراسر کشور مراجعه کنند. خیار درختی با قیمت مناسبی عرضه شده زیرا حجم زیادی از آن تولید شهر های اطراف آن بوده و هزرینه های کمی برای توزیع آن پرداخت می شود.
خیار درختی همیشه در بازار از توجه زیادی برخوردار است زیرا این محصول استفاده زیادی داشته و مصرف کنندگان سعی در بهره گیری از آن دارند.
محصولات عرضه شده توسط شرکت های عرضه کننده دارای بهترین استاندارد ها از لحاظ کیفیت و مرغوبیت می باشد.

بهترین بذر خیار سبز موجود در بازار

کشاورزان می توانند برای خرید بهترین بذر خیار سبز به بازار ها و یا فروشگاه های اصلی که در سراسر کشود موجود است، مراجعه کنند. برای کاشت بهترین بذر خیار سبز، چون ریشه خیار عمیق است باید مزرعه و یا زمین خیار عمیقا شخم بخورد، پس از بر طرف شدن خطر سرما زمین را به جوی پشته تبدیل کرده و جوی ها را پر از آب کرده تا سطح داغ آب مشخص گردد.
سپس بذور به صورت کپه ای در زمین کاشته می شود و نحوه عمل نیز به گونه ای است که بذر خیار باید 24 ساعت در آب خیسانده شوند. بعد بالای سطح داغ آب به عمق 3 سانتی 3 الی 4 عدد بذر کاشته می شود.
فاصله ی دو بوته روی خط کاشت 50 الی 70 سانتی متر بوده و دو خط کاشت 8/1 الی 2 متر می باشد.

اهمیت تولید خیار به میزان زیاد در ایران

تولید خیار به میزان زیاد در ایران دارای اهمیت زیادی می باشد که متقاضیان زیادی را به خود اختصاص داده است. ایران با تولید سالانه بیش از دو میلیون تن خیار، در رتبه سوم تولید این محصول در جهان قرار گرفته است.
ایران به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و محدودیت های منابع آبی از جمله کشور هایی است که نیاز به تجدید نظر اساسی در ساختار نظام کشت بوده و در این راستا توسعه کشت گلخانه ای می تواند به عنوان یک راهکار مناسب باشد که هم اکنون مورد توجه قرار گرفته است.
شرایط اقلیم ایران از نظر محدودیت منابع آب شیرین، فراوانی آب شیرین، موقعیت آب و هوایی گوناگون و… بهره گیری از این منابع را در برنامه ریزی کشور ایران قرار می دهد.
کشت گیاهان در گلخانه به آب و زمین کمتری احتیاج دارد اما کار بیشتری می طلبد.

  • اهداف کشت گلخانه:
  1. تولید محصول در محلی که در آن محصول تولید نمی شود.
  2. تولید در زمانی که کشت محصول در هوای آزاد غیر ممکن است.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − پنج =