انواع کشت خیار در گلخانه و فروش عمده آن

انواع کشت خیار در گلخانه و فروش عمده آن

بسیاری از گلخانه داران انواع کشت خیار در گلخانه را انجام داده و این محصول را با بهترین شرایط تولید می نمایند و بعد از تولید به صورت عمده و مستقیم در بازار عرضه داشته و می توان از مراکز فروش نیز هر نمونه از خیار گلخانه ای را خریداری کرد.

مراحل ساخت گلخانه خیار با هزینه کم

برای ساخت یک گلخانه خیار با هزینه کم باید ابتدا تمامی مراحل را به درستی در نظر داشته و به صورت اصولی گلخانه ی خیار را تاسیس کرد.
در ابتدا برای راه اندازی گلخانه باید چندین مرحله را پشت سر گذاشته که مهم‌ترین آن، گرفتن مجوز از سازمان جهاد کشاورزی است.
این سازمان برای اعطای مجوز گلخانه چندین پیش شرط دارد که مهم‌ترین آن وجود تجهیزات اساسی برای گلخانه می باشد.
این تجهیزات بیشتر مربوط به موضوع کنترل دما و آب رسانی گلخانه است.
در گلخانه برای سیستم گرمایشی نیاز به تجهیزات زیر می باشد:

  • سیستم مرکزی: سیستم شوفاژ (برای گلخانه‌های بالای ۴/۰ هکتار) در این سیستم از بخار آب داغ استفاده می شود.
  • سیستم موضعی: بخاری شامل سه دسته، بخاری ‌های منفرد یا تراکمی، بخاری‌های کنوکسیونی یا همرفتی و بخاری‌های تابشی با انرژی پایین می باشد.

همچنین سیستم سرمایشی نیز در واقع شامل دو دست کلی می‌شود که عبارتند از: سیستم خنک کننده تابستانه و سیستم خنک کننده زمستانه و در نوع تابستانه آن سیستم فن وپد (متداول‌ترین نوع این سیستم) و سیستم خنک کننده مه پاش باید برای گلخانه تامین شود.
اسکلت گلخانه را با چهارچوب فلزی بلند کرده، چون دوام بیشتری دارد و برای عایق آن بهتر است از پلاستیک‌های uv دار استفاده شود.
زیرا اشعه‌ های آسیب رسان خورشید را دفع می‌کنند، در حالی که عایق‌های ساده زیر نور آفتاب خاصیت ذره بینی پیدا می‌کنند که برای رشد گیاهان به خصوص صیفی جات بسیار مضر است.
این عایق‌ های uv دارتفاوت قیمت چندانی با نوع پلاستیکی اش ندارد، اما درنتیجه کار نقش اساسی باز ی می کند.
آب رسانی قطره‌ ای نیز بهترین و با صرفه‌ ترین روش موجود برای گلخانه می باشد و با یک بار هزینه، برای همیشه و در همه دوره‌ها می‌توان از آن استفاده کرد.
با استفاده از سیستم آبرسانی قطره ای می توان از بهترین نحوه آبیاری خیار گلخانه ای استفاده کرد و در مصرف آب نیز تا حد زیادی صرفه جویی نمود.
به طور معمول برای ساخت گخانه خیار کم هزینه نیازی به سرمایه زیادی وجود نداشته و می توان به راحتی و با برآورد هزینه های کم این گلخانه را احداث کرد.
در این گلخانه ها می توان از انواع کشت خیار استفاده کرد و به راحتی تمامی شرایط را برای رشد این محصول فراهم کرد.

بهترین نوع خیار برای کشت در گلخانه

برای کشت خیار در گلخانه ها می توان از بهترین نوع بذر خیار استفاده کرد زیرا شرایط گلخانه به گونه ای است که می توان به راحتی هر نوع بذر خیاری را در ان کاشت و پرورش داد.
چند نمونه از بذرهای خیار گلخانه ای به شرح ذیل می باشد:

  • بذر خیار گلخانه ای سوکراتس: واریته سوکراتس به علت مقاومت خوب آن در برابر سرما برای کشت در فصول پاییز و زمستان توصیه می شود رنگ میوه سوکتراس سبز تیره با دنده های بسیار کم، طول آن بین ۱۶ تا ۱۸ سانتی متر و به صورت سیلندری می باشد.
    این واریته بسیار زودرس بوده و مقاومت بسیار خوبی در برابر بیماری های سفیدک پنهان و آشکار، ویروس موزاییک خیار و CVYV از خود نشان می دهد.
  • بذر خیار گلخانه ای برهان: این بذر در برابر سرما مقاوم می باشد که برای کشت در فصول پاییز و زمستان توصیه می شود.
    رنگ میوه سبز تیره به طول ۱۶ الی ۱۸ سانتی متر و به صورت کاملا سیلندری می باشد.

و بسیاری از نمونه های دیگر که می توان به آسانی در گلخانه های بزرگ و کوچک هر نمونه از خیارهای مورد نیاز بازارهای داخلی و خارجی را کاشت و تولید کرد.
بسیاری از کشاورزان و گلخانه داران با هدف قرار دادن بازارهای داخلی کشور و خارج اقدام به کشت انواع خیار می کنند.

فروشگاه اینترنتی خیار گلخانه ای

انواع خیار گلخانه ای را می توان از کلیه فروشگاه های اینترنتی خریداری کرد که دارای قیمت بسیار مناسبی می باشد.
خیار یکی از خوشمزه‌ ترین صیفی‌ جاتی است که از نظر بیشتر افراد سرشار از فایده برای بدن می باشد.
خیار گلخانه‌ای یکدست و تمیز دست ‌چین شده و وزن آن در حد 1 کیلوگرم است.
برای درست کردن انواع سالادها و ساندویچ‌ ها یا حتی آبمیوه ‌ها خیار عضو اصلی محسوب می‌شود و کمک می‌کند تا بدن شما برای مدت‌ زمان طولانی هیدراته بماند و البته به شادابی پوستی کمک فراوانی می کند.
کالری پایین خیار مناسب افراد رژیمی بوده و کمک می‌ کند تا مدت طولانی را سیر ماند.
خیار اگر بدون نمک مصرف شود با توجه به میزان قابل‌ توجه پتاسیمی که دارد فشارخون را کنترل کرده و البته آرتروز، نقرس و اگزما را درمان می کند.
همچنین خیار دارای ویتامین K بوده که این ویتامین از رشد سلول‌ های سرطانی در بدن جلوگیری خواهد کرد.

سود حاصل از کاشت خیار گلخانه ای

با کاشت و برداشت انواع خیار گلخانه ای می توان به سود بالایی دست پیدا کرد البته ناگفته نمایند که در ابتدای این امر باید هزنیه های قابل توجهی را مصرف کرده اما بعد از برداشت محصول سود حاصل از فروش آن بالا می باشد.
همین دلالیل موجب شده تا بسیاری از افراد در این زمینه سرمایه گذاری کرده و از این راه درآمدهای زیادی را به دست بیاورند.
برای کاشت هر نمونه از خیار در گلخانه نیاز به سرمایه می باشد و بعد از کسر هزینه ها و برآورد آن می توان بعد از سپری شدن مدت زمان کمی به سود خوبی دست پیدا کرد.
خیار گلخانه ای به دلیل ظاهر زیبایی که دارد و دارای اندازه استاندارد می باشد یکی از میوه های درجه یک برای صادرات شناخته می شود.
به همین علت است که بازار فروش خوبی داشته و می توان به راحتی خرید و فروش و صادرات این محصول را به راحتی در بازارهای کشوری انجام داد.
کم نیستند افرادی که در این زمینه فعالیت داشته و از این راه کسب درآمد می کنند و با صادرات انواع خیار علی رغم تامین نیاز بازارهای خارجی به سود خوبی می رسند.
در بازارهای سراسر کشور انواع خیار باکیفیت بالا عرضه می شود و بسیاری از بازرگانان و تجار این محصول را خریداری کرده و به کشورهای متقاضی صادر می نمایند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − پنج =