آخرین قیمت انواع خیار سبز در بازار امروز

آخرین قیمت انواع خیار سبز در بازار امروز

آخرین قیمت انواع خیار سبز در بازار امروز

آخرین قیمت خیار سبز در بازار امروز و انواع دیگر آن، به صورت آنلاینی از طریق وب سایت های مربوط به این محصول میتوان مطلع شد و با اطمینان کامل بهترین و با کیفیت ترین آن را خریدرای کرد.

قیمت فروش خیار سبز در استان های تولید کننده

فروش خیار سبز در استان های تولید کننده، با قیمتی ارزان تر و بدون واسطه انجام می شود.
توضیح خیار در بازر ها و میدان های تره بار استان های مختلف به عنوان مرجع اصلی برای خرید با قیمتی مناسب است.
تولید انبوه خیار در استان های تولید کننده به واسطه وجود فرصت های مهم در تولید و همچنین پتانسیل ها امکان پذیر می باشد.
این تولید موجب تامین نیاز بازار های خرید داخلی و همچنین امکان وجود بستر هایی برای صادرات خواهد شد.

لیست قیمت انواع نمونه های خیار موجود در بازار

برای آشنایی بیشتر با انواع نمونه های خیار موجود در بازار متقاضیان و خریداران می توانند به وب سایت های معتبر مراجعه کنند و از لیست های قیمت و انواع مختلف آن به خوبی مطلع شوند.

خیار سبز خاردار گلخانه ای

خیار سبز خاردار گلخانه ای گیاهی است یک ساله و بالا رونده که طول آن تا 3 متر می رسد.
خیار خاردار به صورت طبیعی یک پایه می باشد ولی بذر های اصلاح شده و گلخانه ای پارتنوکارپک هستند در واریته های قدیمی تحت شرایط روز بلند و دمای بالا گل های نر بیشتر نسبت به گل های ماده تولید می کند و در شرایط روز کوتاه نسبت گل های ماده به گل های نر افزایش می یابد و گرده افشانی خیار معمولا توسط حشرات انجام می شود.
بذر های اصلاح شده خیار بوته هیبرید، میوه های پارتنوکارپیک تولید کرده و نیازی به گرده افشانی برای تشکیل میوه ندارد.
با وجود این که خیار بته هیبرید از نظر گل دهی روز خنثی می باشد ولی تحت شرایط روز بلند و دمای بالا، در این گیاه تولید گل های نر به گل های ماده افزایش می یابد.
خانواده کدوییان از جمله خیار به سرما حساس هستند و محصول فصل گرم می باشند اما خیار در هوای خنک تر رشد بهتری دارند و دمای مناسب جوانه زنی بذر خیار خاردار بین 17 ا 20 درجه می باشد.
بنابراین زمانی اقدام به کشت خیار کرد که متوسط دمای روز 20 الی 24 درجه باشد که اگر حرارت شب کمتر از 5 درجه سانتی گراد باشد میوه ها درست تشکیل نمی شوند.
خاک مناسب برای کاشت خیار خاردار خاک های سبک و نرم با آب کافی حاصل می باشد. زمین های خیلی گرم و خیلی سرد برای کشت این گیاه مناسب نیستند.
زمین را پس از بر طرف شدن خطر سرما به جوی پشته تبدیل و جوی ها را پر از آب کرده تا سطح داغ آب مشخص گردد.
سپس بذور به صورت گپه ای در زمین کاشته می شود و نحوه ی عمل نیز به گونه ای است که بذور خیار باید 24 ساعت در آب خیسانده شوند سپس بالای سطح داغ آب به عمق 3 سانتی 3 الی 4 عدد بذر کاشته می شود.
فاصله ی دو بوته روی خط کاشت 50 ال 70سانتی متر بوده و دو خط کاشت 1 الی متر می باشد و اگر برای تولید خیار شور کاشت می شوند می توان فاصله ها را کمتر در نظر گرفت.
برخلاف دیگر مبوه های این تیره که باید کامل رسیده برداشت شوند خیار را باید کمی قبل از رسیدن کامل برداشت کرد و معمولا اولین برداشت 60 الی 70 روز بعد از کاشت می باشد. اگر در هوای گرم و یا ظهر میوه برداشت شود، میوه شلو کم آب و بی کیفیت می شود و در صورت برداشت در صبح زود دارای طراوت، طعم و عطر خاصی خواهد بود.
میو ه های خیار اگر در دمای پایین تر از 1 درجه سانتی گراد نگه داری شوند، سرما زده می شوند و دمای مناسب برای نگه داری خیار 18 تا 22 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 68 درصد است.

واحدهای فروش انواع خیار ریز

خریداران می توانند از واحد ها فروش و مراکز عرضه کننده انواع خیار در سراسر کشور استفاده کنند.
خرید و فروش خیار ریز در ایران پر طرفدار بوده و خریداران بسیار زیادی در سراسر کشور به دنبال تهیه این محصول می باشند که این نوع خیار ها دارای مزیت های می باشند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قیمت مناسب
  • بسته بندی استاندارد
  • دارای رنگ طبیعی و ارگانیک می باشند
  • خوش طعم و خوش خورتک هستند

فروش اینگونه خیار به دلیل مرغوبیت بالای آن بسیار چشمگیر بوده و بزرگ ترین خریداران خیار ریز در ایران مستقر می باشند.
قیمت خیار ریز در بازار استان های مختلف کشور متفاوت بوده و به صورت عمده و خرده به دست خریداران در نقاط دیگر کشور میرسد.
خرید و فروش خیار ریز در بستسه بندی های شکیل و مناسب انجام می شود تا خریداران خریدی راحت و بدون دغدغه داشته باشند.
قیمت خرید خیار از کشاورز بستگی به میزان تقاضای مردم برای خرید آن دارد، باتوجه به فواید میوه خیار تقاضا برای مصرف آن بالا می باشد.
عمده فروش و افرادی که قصد خرید خیار با قیمتی ارزان تری دارند از کشاورزان خریداری می کنند.

بزرگترین تولید کننده خیار در ایران

ایران بزرگ ترین تولید کننده خیار در سراسر کشور ها دیگر می باشد که یکی از محصولات کشاورزی صادراتی ایران خیار است اگرچه انتقاداتی به صادرات صیفی جات و نام بردن از آن به عنوان صادرات آب مجازی مطرح می گردد اما صادرات خیار در سال های اخیر کم و بیش ادامه داشته است و ایران اکنون در جمع صادرکنندگان اصلی محصولات باغی و سبزیجات قرار دارد.
سالانه با تولید بیش از دو میلیون تن خیار در رتبه سوم تولید جهانی این محصول قرار داریم که تولید بهاره این محصول در شهر های یزد، جیرفت، کهنوج، نهاوند و… است و در فصل تابستان نیز در اکثر مناطق کشور تولید می گردد.
سالانه حدود 27 هزار تن خیار به کشور های آذربایجان، افغانستان، ارمنستان ، سوریه و… صادر می شود و این محصول در زمینه های تولید بذر ارقام زراعی هیبرید، بسته بندی و توسعه ی صادرات جای سرمایه گذاری دارد.
قیمت خیار در سال 1402 به میزان برداشت و خرید آن از کشاورز بستگی دارد همچنین فروش خیار محلی با خیار گلخانه ای متفاوت می باشد و تا جایی که می توان از خیار محلی استفاده شود زیرا به خیار های گلخانه ای انواع سم ها زده می شود بنابراین قیمت خیار محلی گران تر از خیار گلخانه ای می باشد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =